Wintervoorraad gas al bijna vol: goed nieuws voor de prijs

16:30 De Europese aardgasvoorraden zitten al voor 90 procent vol. Dat niveau stelt Europa eigenlijk pas voor 1 november voorop. Daarmee is een cruciaal stuk van de bevoorradingspuzzel voor komende winter al… 

Meer krantenkoppen in België

Baseballclub brengt prachtig eerbetoon aan overleden Luca (21): “Hij was er altijd voor iedereen, met de nodige humor”

Een gigantisch nummer ‘2’ – “zijn rugnummer” – vormen met zo veel mogelijk mensen. De baseballclub Sunville Tigers uit het Limburgse Zonhoven hield woensdagavond een opvallend eerbetoon aan Luca Pignatelli. De 21-jarige overleed vorige week nadat hij door twee treinen werd aangereden in Diepenbeek. “Luca was er altijd voor iedereen, met de nodige humor.”

Lees meer »

Donald Trump: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

Waarom onderhandelingen rond ‘Lili en Marleen’ nog steeds lopen: “Deze reeks moet in primetime worden uitgezonden, niet op een onmogelijk uur”

Het stormt onder de mansarde van café De Lichttoren. Dertig jaar nadat ‘Lili en Marleen’ het levenslicht zag op VTM – en vijf jaar na de laatste heruitzending – lijkt de reeks vast te zitten in een loopgravenoorlog. Een centen- én prestigekwestie, zo blijkt. “Aanvankelijk twijfelden de zenderbazen of dit in hun programmatie paste.”

Lees meer »

Voetballer (16) stuikt in elkaar tijdens training in Tessenderlo: “We hebben 20 à 30 minuten gereanimeerd, tot de spoedarts er was”

Een 16-jarige voetballer van Ham United is woensdagavond tijdens de training onverwacht in elkaar gestuikt. De jongen werd eerst nog gereanimeerd door trainer én ambulancier Wesley Claes, maar werd later in kritieke toestand afgevoerd naar het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. “Elke winter krijgen we in samenwerking het Rode Kruis EHBO-cursussen op de club. Maar je hoopt natuurlijk dat je dat

Lees meer »

Taylor Swift is grote winnaar MTV Video Music Awards, ‘Beste nieuwe artiest’ Chappell Roan maakt zich kwaad

De Amerikaanse popzangeres Taylor Swift mocht maar liefst 7 beeldjes in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA’s). Ook de belangrijkste prijs, die voor de ‘Video van het jaar’, ging naar het nummer ‘Fortnight’ van Swift en Post Malone. Verder vielen ook sterren als Chappell Roan, Sabrina Carpenter en Katy Perry in de prijzen.

Lees meer »

Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA

Julie Vanloo heeft met haar team Washington Mystics vrijdag (lokale tijd) een overwinning behaald in het Gateway Center Arena @ College Park tegen Atlanta Dream in de Noord-Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie WNBA. Vanloo en co. wonnen met 69-72.
The post Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »