Tot in de douche achtervolgd door zwerm wespen: man 160 keer gestoken

Een 57-jarige man kreeg maar liefst 160 wespensteken te verwerken. Hij werd van buiten tot in zijn huis gevolgd door een zwerm.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Bram’ werd zo zwaar in elkaar geslagen dat hij blijvende hersenschade opliep: “Ik kan zelfs niet voor mijn pasgeboren zoontje zorgen”

Voor de rest van zijn leven hersenschade en amper voor zijn pasgeboren zoontje kunnen zorgen. Dat is de harde realiteit voor ‘Bram’ na een zware vechtpartij in Antwerpen. Drie onbekende mannen slaan en schoppen hem en zijn vrienden helemaal in elkaar. De politie verspreidt harde beelden van de vechtpartij én van de amokmakers in de hoop dat iemand hen herkent:

Lees meer »

Cercle wisselt in 1/16e finales thuisvoordeel en ontvangt Olympic Charleroi in Brugge

De kalendercommissie van de Pro League heeft vrijdag de definitieve speelmomenten van de zestiende finales in de Beker van België (Croky Cup) bekendgemaakt, de ronde waarin de eersteklassers instromen en waarvoor maandag geloot werd. Voor één wedstrijd wisselt het thuisvoordeel: na overleg met ?het stadsbestuur van Charleroi werd beslist om ?het duel tussen Olympic Charleroi (1e Afd.) en Cercle Brugge

Lees meer »

Laatste weekend voor bar José op Grote Kring: “We gaan feesten!”

Afgelopen maanden kon je in de sfeervolle pop-up bar José terecht voor kwaliteitsvolle wijnen, bieren en zuiderse tapas. Vrijdag 13 september gaan Marie Ryssaert, Karla Denoulet, Fien Dewaele en Kathelijn Breda hun laatste weekend in. “De tijd is echt voorbijgevlogen!” De uitgebreide tapaskaart wordt voor de laatste dagen vervangen door één gerecht: chili con carne.
The post Laatste weekend

Lees meer »

“Het wordt erg onrustig”: Geraerts voelt druk toenemen na nieuwe nederlaag met Schalke, Wilmots staat pal achter z’n coach

Na een nieuwe nederlaag in Karlsruhe (2-0) zakt Schalke 04 na vijf speeldagen nog wat verder weg in de Duitse tweede klasse. Zo komen er steeds meer vraagtekens te staan achter de positie van coach Karel Geraerts (42). Zijn de dagen van de ex-coach van Union stilaan geteld? “Zijn positie staat niet ter discussie”, houdt sportdirecteur Marc Wilmots de druk

Lees meer »

Verschillende bedrijven organiseren benefiet voor Het Ventiel: “Jongdementie moet onder de aandacht blijven”

Op vrijdag 11 oktober organiseert Ventilair Group uit Kuurne een benefiet voor Het Ventiel, de buddywerking voor personen met jongdementie. De Festival Tour – Around The World wordt een geanimeerde sneukeltocht op de bedrijvenzone Kortrijk-Noord, met start en aankomst bij Ventilair Group. Daar zal een heuse festivalsfeer heersen, inclusief optredens. De gemeente Kuurne en een aantal bedrijven van het bedrijvenpark

Lees meer »

KIJK. Babynijlpaard Moo Deng uit Thaise zoo gaat viraal op sociale media, maar betaalt er de prijs voor: “Gedrag van bezoekers is wreed en gevaarlijk”

Het kleine nijlpaard Moo Deng uit de Khao Kheow Open Zoo in Thailand is een ware hit op sociale media. Bezoekers delen massaal beelden van het dier. Het zorgt voor lange rijen bij de dierentuin, de bezoekersaantallen zijn zelfs verdubbeld. Maar er is ook een keerzijde, het nijlpaardje wordt niet altijd goed behandeld.

Lees meer »

7 doden, verschillende vermisten en enorm veel schade, “maar het kan nog erger”

Wenen staat blank na dagen van aanhoudende regen, de rivier Wien is buiten haar oevers getreden. Ook uit Tsjechië en Polen komen dramatische berichten. Door een dambreuk is het Poolse dorpje Stronie ?l?skie compleet overspoeld. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters. Voorlopig staat de dodentol na de passage van cycloon Boris op zeven. Roemenië

Lees meer »

Feestweekend voor Chiro Ruiselede

De Chiro van Ruiselede, onder de leiding van Nelleke Wittewrongel en Jasper Maenhout, heeft een drukke agenda voor de boeg. Kern van alle activiteiten wordt het driedaags feestweekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september met een quiz, de streekbieravond, de barbecue en speelstad.
The post Feestweekend voor Chiro Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump reageert giftig op Taylor Swifts steun aan Kamala Harris: “Ze zal er een prijs voor betalen”

Taylor Swift steekt het niet onder stoelen of banken: ze zal deze presidentsverkiezingen stemmen op Kamala Harris. Die keuze maakte ze woensdag ook nog eens bekend op Instagram na het verkiezingsdebat tusen Trump en Harris. Iets waar de Amerikaanse oud-president Donald Trump (78) niet mee gediend is. “Ik was toch al geen fan van haar”, vertelt hij aan ‘Fox News.

Lees meer »

“Het doet zeer dat ik op mijn leeftijd nog zo vernederd moet worden”: Hubert (87) fysiek belaagd na discussie over parkeerplaats

Afgelopen zondag stroomde Kruiseke vol voor een geslaagde rommelmarkt. Een succes, al is dat voor Hubert Vuylsteker (87) met een bittere nasmaak. Hij werd na een discussie over een parkeerplaats hard aangepakt, zelfs tot in zijn woning. “De dokter zegt dat ik er niet te veel aan moet denken, maar dat lukt me niet.”
The post “Het doet zeer

Lees meer »