Lichaam van bejaarde vrouw gevonden in een garage in Veldegem: mogelijks verdacht overlijden

Er is een lichaam van een bejaarde vrouw ontdekt in een garage in Veldegem. Het gaat mogelijks om een verdacht overlijden. Het parket heeft een wetsdokter aangesteld om de doodsoorzaak na te gaan.

In de Koningin Astridstraat in Veldegem, tussen de apotheek en de Carrefour Express, is een lichaam gevonden in een garage. Vermoedelijk lag het lijk er al een tijdje. Het zou gaan om het lichaam van een 87-jarige vrouw uit Zedelgem.

Wetsdokter

Het parket van West-Vlaanderen heeft het onderzoek uit handen genomen van de politiezone ‘t Houtschen, omdat het vermoedelijk om een verdacht overlijden gaat. De wetsdokter is ter plaatse, hij probeert de doodsoorzaak te bepalen.

The post Lichaam van bejaarde vrouw gevonden in een garage in Veldegem: mogelijks verdacht overlijden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet”

De 67-jarige Chris Quicke is sinds kort de nieuwe uitbater van de openbare toiletten op de binnenkoer van het Administriatief Centrum ’t Brugse Vrije op de Burg.
The post Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Gooi jouw strips maar weg, niet de mijne”: verhuisstress zorgt voor gekibbel tussen Staf en Monique in ‘Camping Coppens’

De familie Coppens verhuist in het vierde seizoen van ‘Camping Coppens’ van het platteland naar de stad en dat brengt heel wat inpakstress met zich mee. Het blijkt voor Staf (43) en Monique (51) soms moeilijk om overeen te komen: wat mag er mee naar het nieuwe huis en wat gaat er naar de container? Het begin van vele dilemma’s…

Lees meer »

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind Getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Brandweer Ingelmunster houdt opendeur in kazerne in de Schoolstraat: “Veiligheid is hier de rode draad”

Op kermiszaterdag 28 en kermiszondag 29 september zwaait post Ingelmunster van brandweerzone Midwest de deuren van de kazerne in de Schoolstraat open voor de tweejaarlijkse opendeur. Er valt heel wat te beleven tijdens deze tweedaagse waar veiligheid centraal staat.
The post Brandweer Ingelmunster houdt opendeur in kazerne in de Schoolstraat: “Veiligheid is hier de rode draad” appeared first on

Lees meer »

Cindy (47) maakt droom waar en opent eigen dagbladhandel in Oostende: “Mensen kunnen hier nog een babbeltje doen”

Cindy Van den Borre droomde als jong meisje van een winkeltje als de Kotmadam… Op haar 47ste heeft ze die droom kunnen waarmaken. Ze baat sinds kort een dagbladhandel uit in de Oostendse Frere Orbanstraat, waar ze ook snoep en gadgets verkoopt.
The post Cindy (47) maakt droom waar en opent eigen dagbladhandel in Oostende: “Mensen kunnen hier nog

Lees meer »

Maakt Céline Dion comeback op Eurovisiesongfestival? Podcastmakers denken te weten van wel

Een dikke maand na haar memorabele optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, zou Céline Dion (56) een comeback plannen op het komende Eurovisiesongfestival. Dat idee wordt geponeerd in de podcast Eurovis-Huns, meer bepaald in een gesprek met Moritz Stadler, één van de producenten van de ’s werelds bekendste liedjeswedstrijd. De man bevestigt noch ontkracht het gerucht voorlopig niet.

Lees meer »

Brugse stadsgids die in reien werd geduwd weet nu waarom én door wie, maar trekt klacht niet in: “Dat zou ook een verkeerd signaal zijn”

Nieuwe episode in het verhaal rond de flamboyante stadsgids Pascal Gerritsen (31) in Brugge. De man diende deze zomer een klacht in nadat hij tijdens een gidsbeurt plots in de Brugse reien werd geduwd. Hij weet nu wie hem viseerde én waarom.
The post Brugse stadsgids die in reien werd geduwd weet nu waarom én door wie, maar trekt

Lees meer »