1 dode bij zware klap tussen auto en vrachtwagen in Nazareth: E17 richting Kortrijk weer vrijgegeven

Op de E17 in Nazareth is zaterdagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto knalde er op een vrachtwagen die de snelwegparking verliet en de E17 opreed. De 23-jarige passagier in de wagen overleefde de klap niet. 

Meer krantenkoppen in België

Kiwanis Kortrijk Ring organiseert benefietfilmavond voor kinderen in nood

Op woensdag 30 oktober organiseert Kiwanis Kortrijk Ring een bijzondere benefietfilmavond in Kinepolis Kortrijk, met als doel fondsen te werven voor kinderen in nood in de regio Kortrijk. Tijdens deze avond wordt de film ‘Milano’ vertoond met onder meer Matteo Simoni.
The post Kiwanis Kortrijk Ring organiseert benefietfilmavond voor kinderen in nood appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker

Vrijdag 6 september kwam Stefanie Versluys aan het hoofd van de NV Stann die de kinderdagverblijven De Kikker uitbaat. Ze volgt haar moeder Ann Seys op, die 20 jaar aan het roer stond van Kinderopvang De Kikker.
The post Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hulp voor Gaza vanuit België: vliegtuig met 500 tenten onderweg – Israël biedt Hamasleider veilige uittocht in ruil voor gijzelaars

Op de luchthaven van Melsbroek is woensdagochtend om 9.15 uur een vliegtuig met hulpgoederen vertrokken naar Gaza. Het gaat om een B-FAST-missie. Aan boord bevinden zich meer dan 500 tenten die uitgerust zijn voor de winter. Sinds het begin van de oorlog in Gaza stuurde België ongeveer 1.250.000 euro aan hulpgoederen naar de regio.

Lees meer »

De U13-B van VK Langemark-Poelkapelle

VK Langemark-Poelkapelle brengt dit seizoen twee U13-ploegen in competitie. De B-ploeg nam het vorig weekend op eigen veld op tegen de leeftijdsgenoten van SC Zonnebeke. Het was uiteindelijk de thuisploeg die met 4-0 aan het langste eind trok. Zaterdagnamiddag gaan de jonge Langemarkenaars op bezoek bij SK Westrozebeke. Boven v.l.n.r.: trainer Steven Huyghebaert, Brent Vandamme,
The post De U13-B

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iran laat Oostenrijkse gevangene vrij

Een Oostenrijker die in Iran om onbekende redenen in de gevangenis zat, is vrijgelaten. Dat meldt Mizan Online, het mediabureau van de rechterlijke macht, en de Oostenrijkse autoriteiten bevestigen het nieuws.

Lees meer »

“VRT is totaal gecommercialiseerd”: ex-presentator Dirk Tieleman kijkt “met verschrikking” naar wat zich bij openbare omroep afspeelt

Bijna 20 jaar geleden nam hij afscheid van z’n geliefde VRT, maar Dirk Tieleman (84) heeft een gepeperde mening over de saga rond toxisch leiderschap, ontslagen bazen en open brieven bij de openbare omroep. Hoe gaat het verder nog met de ex-presentator van onder andere ‘Koppen’ en ‘Panorama’, die na zijn pensioen niet heeft stilgezeten? “Ik til nog elke ochtend

Lees meer »