‘Thuis’-actrice Tine Priem bevallen van eerste zoontje Georges: “Welkom in ons warm nest, lief vriendje”

Tine Priem is bevallen van een zoontje. Dat maakte de ‘Thuis’-actrice bekend op haar sociale media. Georges is haar eerste kindje en werd geboren op 8 augustus. 

Meer krantenkoppen in België

Scholen krijgen Vlaamse subsidies voor bouwprojecten

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert meer dan 9 miljoen euro in 35 scholenbouwprojecten in West-Vlaanderen. Met deze projecten kunnen honderden leerlingen en scholieren de lessen in nieuwe of vernieuwde schoolinfrastructuur doorbrengen.
The post Scholen krijgen Vlaamse subsidies voor bouwprojecten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vakbonden trekken door Brussel uit solidariteit met werknemers in industriesector: “Dit gaat niet alleen om Audi, het is een domino-effect”

Vandaag betogen meer dan 5.000 vakbondsmilitanten in Brussel onder het motto ‘De industrie is van ons’. Ze steunen het personeel van Audi en andere werknemers in de Belgische industrie waarvan de banen bedreigd zijn. De vakbonden eisen een sterk en duidelijk industrieel beleid. Ook enkele werknemers van Audi trokken mee door de straten van Brussel. “Ik werk al 34 jaar

Lees meer »

Heeft Bart De Wever gelijk dat het “vrijwel altijd jongeren van allochtone origine” zijn die voor problemen zorgen? Dit zeggen de cijfers en een expert

Volgens Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zijn het “vrijwel altijd jongeren van allochtone origine” die geweld plegen tegen wie de overheid vertegenwoordigt. Heeft hij gelijk of is het – zoals sommigen hem verwijten – een makkelijke poging om stemmen te winnen? Wij gingen op zoek naar de cijfers en klopten aan bij jeugdcriminoloog Johan Deklerck (KU Leuven). “Ze doen

Lees meer »

Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart voor studiedag

Zorggroep H. Hart Kortrijk ontving vijftien universitaire medewerkers uit Mongolië. Het gezelschap kwam voor een intensieve training rond de inclusie van personen met bijzondere noden in het onderwijs, op de werkplek en in de samenleving. Mongolië staat in vergelijking met Vlaanderen op het gebied van deze integratie vijftig jaar achter.
The post Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart

Lees meer »

Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We dragen andere schoenen”

Cédric en Arnaud Bouché werden onlangs 24 jaar. Als een ééneiige tweeling zijn ze ondertussen drie jaar actief in het zaalvoetbal bij Rapid 2020. Beide stonden ook aan de wieg van deze ploeg en bouwen aan het team. “Leuk om dit met gemeenschappelijke vrienden te doen.”
The post Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We

Lees meer »