FBI onderzoekt mogelijke hacking campagneteam Trump

De FBI gaat de mogelijke hacking van het campagneteam van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump onderzoeken. Volgens The Washington Post zou de FBI ook een mogelijke hackingpoging van het campagneteam van zijn Democratische uitdaagster Kamala Harris onder de loep nemen.

 

Meer krantenkoppen in België

Anima Eterna zet oprichter aan de deur, Jos van Immerseel (79) kondigt “juridische stappen” aan: “Moord op levenswerk”

Jos van Immerseel, dirigent en oprichter van Anima Eterna, heeft alle aantijgingen ontkend die de raad van bestuur van het Brugse orkest tegen hem geuit heeft. “Dit ontslag komt als een bom bij mij aan. Het is ook broodroof, ik heb geen inkomen meer”, reageert van Immerseel. Hij heeft de Antwerpse strafpleiter Walter Damen in de arm genomen. De advocaat

Lees meer »

Van bescheiden eenmanszaak tot internationaal bedrijf: IGW viert 75 jaar vakmanschap

Op zaterdag 14 september vierde IGW, het vroegere Watteeuw, haar 75ste verjaardag in de Kampveldstraat in Oostkamp. Alle werknemers kregen op deze opendeurdag de kans om familie en vrienden uit te nodigen voor een fabrieksbezoek, wat die dag massaal werd gedaan. Het bezoek werd ook gekoppeld aan het zusterbedrijf BMT Aerospace in Oostkamp.
The post Van bescheiden eenmanszaak tot

Lees meer »

Marie-Jeanne ziet zeldzame ‘wingerdpijlstaart’ in haar tuin: “Zo’n rare vlinder heb ik nog nooit gezien”

Marie-Jeanne Deblaere woont langs het kanaal Duinkerke-Veurne toen ze ineens op een stuk van het houten plantklimrek een bijzondere vlinder zag. Navraag leerde haar dat het om de wingerdpijlstaart ging. De kans dat je die vlinder in België ziet, is eerder klein.
The post Marie-Jeanne ziet zeldzame ‘wingerdpijlstaart’ in haar tuin: “Zo’n rare vlinder heb ik nog nooit gezien”

Lees meer »

Geen borg voor rapper Sean ‘Diddy’ Combs, volgens aanklacht leidde hij criminele organisatie die vrouwen dwong tot seks

De Amerikaanse rapper en producer Sean ‘Diddy’ Combs blijft voorlopig in de cel. De rechter heeft zijn verzoek om op borgtocht vrijgelaten te worden, afgewezen. De rechter vertelde hem dat ze geen garanties heeft dat hij in de rechtszaal zal verschijnen als hij niet in de cel zit. Intussen zijn ook details uit de aanklacht bekend. Combs zou een criminele

Lees meer »