LIVE ANTWERP-STVV. 6-1! Ondrejka scoort een hattrick

Antwerp speelde vorige week niet onaardig tegen Anderlecht, maar verloor wel met 1-2. Tegen de Kanaries – die zwaar ten onder gingen tegen Charleroi – moet er voor het eerst thuis gewonnen worden dit seizoen. Lukt dat ook? 

Meer krantenkoppen in België

Influencer Soraya S. vrijgesproken voor babymoord op assisenproces, maar wel schuldig aan onvrijwillige doodslag

De 31-jarige Soraya S. is door de jury van het Brusselse hof van assisen vrijgesproken voor kindermoord. De vrouw werd eran verdacht haar baby van twee maanden oud te hebben verstikt in een hotel in Sint-Gillis. Volgens de volksjury is de vrouw wel verantwoordelijk voor de dood van het kind en daarom werd ze schuldig verklaard aan onvrijwillige doodslag.

Lees meer »

Schoenenketen Bristol failliet: 160 banen gaan verloren

Het doek is zoals verwacht gevallen over de schoenenketen Bristol. De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft donderdag het faillissement uitgesproken van Euro Shoe Group, de vennootschap achter de keten. Dat meldt vakbond ACV Puls en het bedrijf bevestigt het nieuws. Een 160-tal mensen op de hoofdzetel en het logistiek centrum in Beringen verliezen hun baan.

Lees meer »

Verwoestende bosbranden Hawaï gevolg van verschillende factoren

De grote natuurbranden die over het Hawaïaanse eiland Maui raasden vorig jaar augustus, waren het gevolg van een complexe samenloop van factoren die “jaren in de maak zijn geweest”. Dat staat in een rapport dat vrijdag is gepresenteerd over de bosbranden. Bij het natuurgeweld kwamen meer dan honderd mensen om het leven.

Lees meer »

‘Kotmadam Sarafian’ maakt zich voor het eerst kwaad en terecht: “Wie doet er glasscherven in drinkbak van de hond?!”

Barbara Sarafian (56) moet voor het eerst van haar oren maken als kotmadam. Enkele studenten hadden een zware avond achter de rug en lieten aan de actrice weten dat ze alles later zouden opruimen. Maar dan ontdekt ‘Kotmadam Sarafian’ glas in de drinkbak van haar hond Mike. “Wie heeft dat gedaan?!”, klinkt het meteen boos en verontwaardigd.

Lees meer »

Chelsea De Busschere heeft grote ambities met Hertsberge: “We gaan voor de titel”

De voetbalfamilie in Hertsberge is ruimer geworden. De damesploeg uit Ruddervoorde kwam over. Binnen de kortste tijd klikte het met de heren, die de competitie overigens met een overwinning begonnen. De dames zetten het seizoen in op 28 september, met een thuismatch tegen Zerkegem.
The post Chelsea De Busschere heeft grote ambities met Hertsberge: “We gaan voor de titel”

Lees meer »

Johnny Verhaeghe stelt tentoon in wijngaard De Valk: “Eerste naam is Misleiding”

In de houten chalet achteraan wijngaard De Valk, op de hoek van de Tabakstraat en Nieuwe Zoetendaalstraat, pakt Johnny Verhaeghe (68) dit weekend uit met een nieuwe tentoonstelling van zijn schilderijen. Met De Misleiding krijgt de expositie voor de eerste keer ook een naam.
The post Johnny Verhaeghe stelt tentoon in wijngaard De Valk: “Eerste naam is Misleiding” appeared

Lees meer »