Lars en Steven zien Remco Evenepoel olympisch kampioen op de weg worden dankzij HLN en Belfius: “Een unieke ervaring die moeilijk te evenaren valt”

Zaterdag 3 augustus gaat de geschiedenisboeken in met Remco Evenpoel, die naast de titel van olympisch kampioen tijdrijden, ook die van kampioen op de weg op zijn naam mag zetten. Lars (46) en Steven (43) waren getuige van deze historische prestatie dankzij HLN en Belfius. De twee wonnen elk een duoticket en konden zo de wielrenners live aanmoedigen tijdens de Olympische Spelen. “We hebben genoten van start tot finish”, vertelt Steven, die zijn zoon Vince (12) meenam. 

Meer krantenkoppen in België

Paul Van Tigchelt over uitspraken van De Wever: “Geen falend migratiebeleid, wel falend integratiebeleid”

Ontslagnemend minister van Justitie, Paul Van Tigchelt (Open VLD), heeft begrip voor de zware uitspraken van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Volgens De Wever zijn het steeds allochtone jongeren die "huftergedrag" vertonen en is dit te wijten aan een falend migratiebeleid. "Maar dit gaat over jongeren van de tweede of derde generatie, dus spreek je over een falend integratiebeleid,

Lees meer »

Waarom Bart De Wever zulke forse taal spreekt na diefstal ambulance: “Gaan komende maand weer wat meer ‘burgemeester De Wever’ zien”

"Huftergedrag" door "vrijwel altijd jongeren van allochtone, meestal niet-Europese, origine": het was lang geleden dat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zich nog zo hard uitliet over een specifieke groep in zijn stad. Die timing en felle toon zijn wellicht niet toevallig, met de verkiezingen in aantocht, zegt professor politieke communicatie Peter Van Aelst (UAntwerpen). "Het was een goede kans

Lees meer »

Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad

Jaarlijks wordt er gestreden tussen de twee Wingense voetbalploegen KVC Wingene en KSKV Zwevezele om de titel Ploeg van ’t stad. Het werd een spektakel met een verrassend verloop. De broers Thibeau en Maxime Samyn van de Zwevezeelse club verlieten glunderend het terrein.
The post Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee grote winnaars in paar weken tijd bij Krantenwinkeltje 54 in Oostende: “Ze beloofden me allebei een fles drank”

Bij Krantenwinkeltje 54 in de Jules Peurquaetstraat 54 in Oostende waren er de voorbije weken twee grote winnaars. “De winnaars beloofden me een fles drank”, zegt een trotse uitbater Said Hassanpoor.
The post Twee grote winnaars in paar weken tijd bij Krantenwinkeltje 54 in Oostende: “Ze beloofden me allebei een fles drank” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gerestaureerde schandpaal staat weer op de Grote Markt van Poperinge

Tussen de sacristie van Bertinuskerk en de Grote Markt van Poperinge werd de aloude schandpaal in ere hersteld, op de plaats waar ze vroeger stond. Van de 12de tot in de 19de eeuw was de schandpaal of kaak een gebruikelijke straf voor kleinere misdrijven zoals diefstal, overspel, godslastering, landloperij en bedelarij.
The post Gerestaureerde schandpaal staat weer op de

Lees meer »

Nestlé Waters treft schikking van 2 miljoen euro met Franse gerecht

Nestlé Waters gaat een boete van 2 miljoen euro betalen. Het bedrijf heeft een schikking getroffen met het parket. Dat heeft de procureur van het Franse Epinal gemeld. Nestlé Waters moet die boete betalen, nadat aan het licht kwam dat flessenwater van merken als Perrier en Contrex niet aan de eisen voldeed van puur mineraalwater.

Lees meer »