Welke kansen komen er nog voor België in de slotweek van de Olympische Spelen? Dit is de voorlopige medaillespiegel

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Gerestaureerde schandpaal staat weer op de Grote Markt van Poperinge

Tussen de sacristie van Bertinuskerk en de Grote Markt van Poperinge werd de aloude schandpaal in ere hersteld, op de plaats waar ze vroeger stond. Van de 12de tot in de 19de eeuw was de schandpaal of kaak een gebruikelijke straf voor kleinere misdrijven zoals diefstal, overspel, godslastering, landloperij en bedelarij.
The post Gerestaureerde schandpaal staat weer op de

Lees meer »

“Als Anderlecht nu verliest van Genk of Charleroi, vrees ik dat het ‘game over’ is voor Riemer. Hij slaat de bal mis”

Zet Club Brugge de opmars verder en koppelt Antwerp beter voetbal nu ook aan een resultaat, dan blijft Anderlecht ter plaatste trappelen. Het voetbal blijft armtierig en nu kan paars-wit ook in eigen huis niet meer winnen van Westerlo. Onze analist Marc Degryse heeft begrip voor de morrende fans: “Als Amuzu de speler is met de beste traptechniek bij Anderlecht,

Lees meer »

Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten”

Dieven hebben donderdagavond een elektrische fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s gestolen ter hoogte van Howest in Brugge. “Mijn fiets was nochtans dubbel gesloten”, zucht slachtoffer Fien Dhondt. “Al snel hoorde ik dat ik niet het enige slachtoffer was.”
The post Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog”

In tweede landelijke van het herenbasketbal is Holstra Wevelgem-Moorsele begonnen met een klinkende zege op het veld van BC Lamett Deerlijk-Zwevegem. Het werd 58-73. Zaterdag komt House Of Talents Kortrijk Spurs Two op bezoek in Evenementenhal De Schelp.
The post Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege

KWS Houthulst A pakte zijn eerste overwinning in eerste provinciale. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Male werd het 2-0. Damon Dumoulin scoorde beide doelpunten en heeft zo momenteel alle doelpunten gescoord dit seizoen voor zijn club.
The post Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw die geruchten verspreidde over migranten die katten en honden opeten in Springfield: “Het was niet de bedoeling”

De vrouw uit Springfield, Ohio, die op sociale media bericht had over Haïtiaanse immigranten die huisdieren van de lokale bevolking stelen en opeten – wat Donald Trump in zijn debat tegen Kamala Harris gebruikte – zegt spijt te hebben van dat bericht. “Het ontplofte gewoon en werd iets dat niet mijn bedoeling was”, vertelde ze aan NBC News.

Lees meer »

Na groepsgesprek van twee uur is de Vlaamse formatie weer (even) gered: “Met de juiste toegevingen kan het snel gaan”

Tijdens een twee uur durende therapeutische sessie rookten de Vlaamse toponderhandelaars donderdagmiddag samen de vredespijp. Nadat iedereen zijn hart had gelucht, werd een agenda met de inhoud afgesproken voor de volgende dagen. N-VA, Vooruit en CD&V beseffen dat ze tot elkaar veroordeeld zijn. Zaterdag buigen ze zich opnieuw over de grote resterende knelpunten. Formateur Matthias Diependaele (N-VA) herhaalt niet langer

Lees meer »

“Een schande”: Cesar Casier neemt het op voor Conrad Janssens na pijnlijke opmerkingen in ‘Celebrity Klopjacht’

Het nieuwe seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity Klopjacht’ veroorzaakt nu al ophef. Zo krijgen Cesar Casier (36) en Conrad Janssens (22), zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester (53) en zakenman Glenn Janssens (50), het zwaar te verduren, schrijft ‘TV Familie’. En dan vooral vanwege de pijnlijke uitspraken die de speurders in het programma over het koppel deden. “We zijn

Lees meer »