September wordt spannend: drie lessen na twee maanden onderhandelen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Er zijn grenzen overschreden, langs beide kanten”: Kim Kay slaat in emotionele brief terug naar haar ontdekker

“Ik zou graag één keer reageren, in mijn eigen woorden.” Kim Kay (46) is enorm geschrokken van de kwetsende woorden van haar ontdekker, John Terra. “Ik had nooit een probleem met haar, zij had een probleem met zichzelf”, zei Terra onder andere. De met medische problemen geplaagde zangeres wil nu de puntjes op de i zetten en schreef een emotionele

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische tegenstandster Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten via Truth Social.

Lees meer »

Opnieuw stijging in aantal inschrijvingen bij Howest: hogeschool verwelkomt dit jaar 11.000 studenten

Howest kan opnieuw knappe inschrijvingscijfers voorleggen voor het academiejaar 2024-2025. De hogeschool verwelkomt dit jaar 11.000 studenten op haar campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde. Deze groei van 10% bevestigt de aantrekkingskracht van Howest bij studiekiezers, die kiezen voor de innovatieve en praktijkgerichte opleidingen van de hogeschool.
The post Opnieuw stijging in aantal inschrijvingen bij Howest: hogeschool verwelkomt dit

Lees meer »

Lugubere vondst: twee lichamen aangetroffen naast maïsveld in Duitsland

In het Duitse Gronau, net over de grens bij het Nederlandse Enschede, zijn zondag twee lichamen gevonden die begraven lagen in een maïsveld. Het gaat om twee mannen. Ze werden ontdekt toen een hond die er werd uitgelaten een laars had opgegraven. Twee vrouwen die de hond uitlieten zagen vervolgens een lichaam en alarmeerden de politie.

Lees meer »

Lokaal Opvanginitiatief (LOI) opent huisjes in begijnhof: “We willen meer verbinding met de buurt realiseren”

In Diksmuide werd in het begijnhof een nieuw onderdak van het LOI geopend. Schepen van Sociale Zaken Katleen Winne gaf mee dat deze burgerlijke godshuizen werden gebouwd voor de oorlogsweduwen. Ook nu vormen ze een thuis voor slachtoffers van oorlogsgeweld.
The post Lokaal Opvanginitiatief (LOI) opent huisjes in begijnhof: “We willen meer verbinding met de buurt realiseren” appeared first

Lees meer »

Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt”

“Nog eentje kan de laatste zijn”, met die slogan lanceert Essevee een campagne die iedereen moet aanmoedigen om bewust na te denken over de gevolgen van alcohol achter het stuur.
The post Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »