HLN TRANSFERLIVE. Nu ook officieel: Anderlecht versterkt zich met Thomas Foket, die gratis overkomt van Reims

De transfermolen draait op volle toeren. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand

Zoals de traditie het voorschrijft wordt met Meulebeke kermis de Sint-Elooisdeken van de Middenstand in de bloemen gezet. Dit jaar valt de eer te beurt aan Bart Minne, die hiermee Pascal Warlop opvolgt. Deze feestelijke plechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 september.
The post Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cafébaas Kevin en Elke delen al 21 jaar lief en leed, nu stappen ze allebei in de politiek: “Leuk om samen op te komen voor onze stad”

Het is misschien wel dé verrassing van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Mechelen. De bekende cafébaas Kevin Polfliet (47) van Het Maanlicht en zijn sympathieke echtgenote Elke Eggerickx (57) stappen samen in de politiek. Met CD&V kiezen ze allebei ook voor dezelfde lijst. “Ook al leggen we elk onze eigen accenten.”

Lees meer »

Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio

Op vrijdag 13 september wordt het kermisweekend in Sijsele afgetrapt met de officiële start van de jaarlijks terugkerende kermisradio ROS. Om 20 uur start op ROS een verkiezingsdebat met de vijf Damse lijsttrekkers, dat ook live kan gevolgd worden in de gemeentelijke turnzaal.
The post Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio appeared first on KW.be.

Lees meer »

Langverwachte popartversie van Cowboy Henk ingehuldigd

Eindelijk is het zover: de langverwachte popartversie van Cowboy Henk siert sinds 15 september de rotonde aan de Oudenaardsesteenweg, richting Zwevegem. Cowboy Henk, een icoon in de stripwereld, krijgt hiermee opnieuw een prominente plek in Kortrijk. “Cowboy Henk zit in de harten van de Kortrijkzanen”, zegt schepen van Cultuur Axel Ronse.
The post Langverwachte popartversie van Cowboy Henk ingehuldigd

Lees meer »

De Rysselende Molen opent ultrasnel oplaadpunt voor elektrische wagens op parking: “Bestuurders kunnen hier 24 uur op 24 vrijblijvend terecht”

Vanaf 10 september kunnen bestuurders van elektrische auto’s op de parking van restaurant-hotel de Rysselende Molen langs de Brugsesteenweg 2 in Ardooie hun auto in een goed kwartier volledig opladen. “Ondertussen kunnen ze misschien even lunchen in ons restaurant, maar je kan hier evengoed 24 uur op 24 vrijblijvend terecht om jouw auto op te laden via een laadkaart of

Lees meer »

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »

Familievriend onthult nieuwe details over affaire Dave Grohl: “Hij woont niet langer bij zijn gezin”

“Hij was niet bij de geboorte, maar hij heeft zijn dochter wel al verschillende keren gezien.” Er zijn nieuwe details opgedoken over de affaire van Dave Grohl (55). Eerder deze week maakte de rocker bekend dat hij zijn vrouw bedrogen heeft en in het geheim een kind verwerkt heeft. Volgens een familievriend is Grohls minnares echter geen onbekende. “Hij kent

Lees meer »

Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We dragen andere schoenen”

Cédric en Arnaud Bouché werden onlangs 24 jaar. Als een ééneiige tweeling zijn ze ondertussen drie jaar actief in het zaalvoetbal bij Rapid 2020. Beide stonden ook aan de wieg van deze ploeg en bouwen aan het team. “Leuk om dit met gemeenschappelijke vrienden te doen.”
The post Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We

Lees meer »

Bibliotheek Deinze lanceert prentenverhaal over kunstenaar Emile Claus

De bib van Deinze heeft samen met de stad, het Mudel en uitgeverij De Eenhoorn het prentenverhaal ‘Emile, de prins van het licht’ gelanceerd. Het verhaal gaat over het leven van Emile Claus, de vermaarde impressionistische schilder uit Deinze. "Een boek op maat van kinderen is een boeiende en inspirerende manier om hen kennis te laten maken met Emile Claus",

Lees meer »

Zo goedkoop is een kot van Barbara in ‘Kotmadam Sarafian’ in het normaal erg dure Gent: “Een bescheiden bedrag”

“Een jaar lang gratis op kot, je zou je voor minder laten filmen”: het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ lokte na aflevering één heel wat reacties uit. In dat programma kan je het reilen en zeilen volgens van zeven studenten die op kot gaan bij actrice Barbara Sarafian (56). Reporter Jarne gaat in deze nieuw HLN Showbits op bezoek bij de

Lees meer »