Hulpdiensten met man en macht op zoek naar vermist meisje (11) aan strand van Heist: “Situatie is zeer onrustwekkend”

Aan het strand van Heist is een zoekactie aan de gang naar een 11-jarig meisje. Daarbij is onder meer een helikopter ingezet.

 

Meer krantenkoppen in België

Boezemvrienden Amel (19) en Junior (19) sterven naast elkaar tijdens dramatisch ongeval: “Als het kon, waren ze altijd samen”

“Als je de ene zag, was de andere ook in de buurt. Het waren boezemvrienden.” Amel Maksuti (19) en Junior Testouri (19) stierven woensdag samen tijdens een zwaar verkeersongeval in Beernem. De twee kenden elkaar al van kinds af aan. Hun onwrikbare vriendschap zou uiteindelijk een dramatisch einde kennen. “We willen ze samen begraven. Zo zouden zij het gewild hebben”,

Lees meer »

Dit is de eerste foto van het wrak van de verongelukte Titan

Op de hoorzitting over de ramp met de Titan zijn voor het eerst beelden getoond van het wrak van de experimentele onderzeeër. “Hier is alles in orde”, waren de laatste woorden van de bemanning aan het basisschip. Kort nadien implodeerde het vaartuig. Niemand van de vijf opvarenden overleefde het.

Lees meer »

“Als Anderlecht nu verliest van Genk of Charleroi, vrees ik dat het ‘game over’ is voor Riemer. Hij slaat de bal mis”

Zet Club Brugge de opmars verder en koppelt Antwerp beter voetbal nu ook aan een resultaat, dan blijft Anderlecht ter plaatste trappelen. Het voetbal blijft armtierig en nu kan paars-wit ook in eigen huis niet meer winnen van Westerlo. Onze analist Marc Degryse heeft begrip voor de morrende fans: “Als Amuzu de speler is met de beste traptechniek bij Anderlecht,

Lees meer »

Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk

Racing Genk heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion Cercle Brugge met 2-3 opzijgezet. De bezoekers lieten na de score verder uit te diepen.
The post Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woonzorgcentrum in Wommelgem lanceert eigen vervoersservice: “Makkelijker om van en naar ons dagcentrum te komen”

In Wommelgem lanceert woonzorgcentrum Hof ten Dorpe haar eigen vervoersservice. Mensen die naar het dagcentrum gaan, kunnen voortaan thuis opgehaald en afgezet worden via aangepast vervoer. "Het ontzorgt de familie en het geeft de bezoekers de mogelijkheid om langer thuis te kunnen wonen, maar toch een zinvolle dagbesteding te hebben", zegt directeur Paul Stevens.

Lees meer »