“Dit is een grote droom”: judoka Gabriella Willems vol ongeloof nadat ze na ware pechjaren brons pakt

Wát een prestatie van Gabriella ‘Gaby’ Willems (27). Onze landgenote pakte onverhoopt, maar zéér knap brons in het judo. De tranen volgden snel, want de voorbije jaren waren een echte calvarietocht voor de Waalse. “Ik heb hier echt geen woorden voor”, reageerde ze meteen na haar kamp bij Sporza. 

Meer krantenkoppen in België

Twee kemphanen, één winnaar op de Bosuil en erg dom rood Van Cleemput: alle highlights van speeldag 7

Anthony Moris versus Vincent Janssen. Een duel in het duel, maar de Nederlander lachte laatst. “Vincent heeft het emotionele nodig om dat extraatje te brengen”, knipoogde Jonas De Roeck. Daarnaast ook onder anderen nog de domme rode kaart voor Van Cleemput, de snelle Genkse goal bij Cercle, Amuzu die zich excuseert na een slechte vrije trap en het onderhoud tussen

Lees meer »

Medewerkers gemeente De Haan beschuldigen schepen Marleen De Soete van favoritisme en politieke inmenging op de werkvloer

Verschillende gemeentelijke medewerkers van De Haan deden bij de vakbond hun beklag over ongepast gedrag van schepen Marleen De Soete. Die klachten, die onder meer gaan over favoritisme en politieke inmenging op de werkvloer, zouden ook tot een verhoogd ziekteverzuim hebben geleid. Maar De Soete zelf voelt zich daar niet verantwoordelijk voor.
The post Medewerkers gemeente De Haan beschuldigen

Lees meer »

Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+: “Willen weten waar onze inwoners wakker van liggen”

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en als verlengstuk van de recente huisbezoeken, organiseerde Burg+ donderdagavond een infomoment in de Sint-Pieterszaal in Kuurne. Tijdens deze avond werd gepeild naar de brede standpunten van de partij, waaronder thema’s als leefomgeving, mobiliteit, eigentijdse zorg, communicatie en participatie, en vrije tijd.
The post Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+:

Lees meer »

Meer dan 60 brouwerijen en 400 bieren op zestiende editie van Brugs Bierfestival

Zaterdagvoormiddag werd de intussen al zestiende editie van het Brugs Bierfestival officieel geopend. Bierliefhebbers, die opnieuw van alle hoeken van de wereld komen, kunnen er kiezen uit meer dan vierhonderd bieren van wel zestig brouwerijen. Eli Noë van ‘t Brugs Bierinstituut presenteerde er in primeur zijn eau de vie op basis van twee van zijn bieren.
The post Meer

Lees meer »

Chelsea De Busschere heeft grote ambities met Hertsberge: “We gaan voor de titel”

De voetbalfamilie in Hertsberge is ruimer geworden. De damesploeg uit Ruddervoorde kwam over. Binnen de kortste tijd klikte het met de heren, die de competitie overigens met een overwinning begonnen. De dames zetten het seizoen in op 28 september, met een thuismatch tegen Zerkegem.
The post Chelsea De Busschere heeft grote ambities met Hertsberge: “We gaan voor de titel”

Lees meer »

Dames HBC Izegem met nieuwe coach

Trainer Piotr Proszynski werd vorig jaar nog kampioen in Liga 3 met de Heren van Roeselare. Na een goed gesprek met de Izegemse handbalclub besloot hij om de komende seizoenen de Dames in tweede nationale onder zijn hoede te nemen.
The post Dames HBC Izegem met nieuwe coach appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dam in Polen stroomt over: “Al meer regen gevallen dan bij vernietigende overstromingen in 1997″ – Cycloon Boris eist vijf levens in Roemenië

In het zuiden van Polen is een dam overstroomd als gevolg van de cycloon Boris. Er viel een eerste dode in het land, bevestigt premier Donald Tusk. Op verschillende plekken is al meer regen gevallen dan bij de zogenaamde Millenniumvloed, de vernietigende overstromingen van 1997. Aan de Pools-Tsjechische grens werden duizenden inwoners geëvacueerd. In Roemenië maakte het natuurgeweld al zeker

Lees meer »