Amerikaanse vrouw (50) vastgeketend aan boom gevonden in bossen in India: “Mijn man zei dat ik hier zou sterven”

Een 50-jarige Amerikaanse vrouw is vastgeketend aan een boom teruggevonden in India. De vrouw beweert dat haar ex haar heeft vastgebonden en achtergelaten. “Hij zei dat ik hier zou sterven.”

 

Meer krantenkoppen in België

Weerdiensten waarschuwen met code rood voor explosieve situatie in Centraal-Europa: “Enkele maandhoeveelheden aan neerslag in slechts paar dagen tijd”

Na een zeer warme zomer in Centraal-Europa heeft de herfst nu een stevige greep op het continent. De komende dagen ontstaat er een explosieve weersituatie die zal zorgen voor extreme neerslag in Centraal- en Oost-Europa. In Tsjechië, Oostenrijk, Polen en Slowakije worden op sommige plekken meerdere maandsommen aan neerslag verwacht binnen enkele dagen. In de Oostelijke Alpen is zelfs 1

Lees meer »

KIJK. “Ze eten honden en katten”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Donald Trump en Kamala Harris stonden afgelopen nacht (Belgische tijd) voor het eerst tegenover elkaar in een rechtstreeks uitgezonden televisiedebat. Het 90 minuten durende duel in Philadelphia tussen de twee presidentskandidaten werd gekenmerkt door persoonlijke aanvallen terwijl ze in discussie gingen over abortus, immigratie en buitenlands beleid. Dit zijn de opvallendste passages.

Lees meer »

Kermis Kaffee in de Kloostertuin in Wevelgem: “Animatie voor iedereen”

Even zin om te verpozen na een druk kermisbezoek, of zoek je een rustig plekje even weg van de drukte van Surplatse? De Hark Van Noah bouwt voor de tweede maal de Kloostertuin om tot Kermis Kaffee. Een ‘Bitterballenbingo’, een ‘Frikandellenfret’ en een ‘Dansvloerkwis’ laten vermoeden dat het er gezellig zal aan toegaan.
The post Kermis Kaffee in de

Lees meer »

“Wat als ik niet Tyreek Hill was? Was dan het ergste gebeurd?”: bodycambeelden tonen hoe NFL-ster hardhandig wordt geboeid en wat de aanleiding was

De politie van Miami heeft bodycambeelden vrijgegeven die meer duidelijkheid brengen over de confrontatie van American Football-vedette Tyreek Hill (30) met de politie. De speler van Miami Dolphins werd zondag op weg naar het stadion voor de openingsmatch staande gehouden omdat hij zijn gordel niet droeg en te snel reed. Al snel escaleerde de situatie. “Wat als ik niet Tyreek

Lees meer »

Britse premier Starmer onder vuur om banden met geldschieter

De Britse premier Keir Starmer ligt in eigen land onder vuur vanwege zijn banden met een belangrijke donor. The Sunday Times schrijft dat niet is opgegeven dat multimiljonair Waheed Alli betaalde voor kleding en een zogenoemde personal shopper voor de echtgenote van de nieuwe regeringschef. Dit zou de gedragscode van het parlement schenden.

Lees meer »

Saga rond Thermendossier duurt voort, extra gemeenteraad in de maak: “Ik ben niet wijzer geworden. Dit is een farce”

De deining rond het Thermendossier gaat niet liggen. Er blijven veel vragen na de bijeenkomst van gemeenteraadsleden dinsdagavond. Yves Miroir neemt het initiatief voor een extra gemeenteraad. De oppositie gaat daar in mee. Gemeenteraadsvoorzitter Wouter De Vriendt is dan weer boos omdat een vertrouwelijk document werd gelekt.
The post Saga rond Thermendossier duurt voort, extra gemeenteraad in de maak:

Lees meer »

Sterballerina Michaela DePrince (29) overleden: “Ze liet zien dat schoonheid uit de donkerste plekken kan oprijzen”

In de Verenigde Staten is ballerina Michaela Mabinty DePrince (29) overleden. DePrince danste onder meer bij het Nationale Ballet in Amsterdam en het Boston Ballet. Ze was ook te zien in ‘Lemonade’ van zangeres Beyoncé. Door haar levensverhaal en door de manier waarop ze als zwarte vrouw naam kon maken in de balletwereld, is ze voor velen een bron van

Lees meer »