KIJK. BabyBieber laat niet lang meer op zich wachten: zanger Justin Bieber toont trots hoogzwangere buik van Hailey

Justin Bieber toont met trots het babybuikje van zijn vrouw op Instagram. Het lijkt erop dat het niet lang zal duren eer hun nieuw gezinslid ter wereld komt. Bij de bekendmaking van de zwangerschap zou Hailey al zo’n zes maanden in verwachting zijn geweest. Dat maakt dat babybieber deze zomer geboren zou worden. 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Bart De Wever na diefstal ambulance: “Steeds meer huftergedrag, burgerstage invoeren voor leerlingen 3e graad”

"Vanaf volgende legislatuur wil ik in Antwerpen burgerstages uitrollen voor jongeren van het 5e en 6e middelbaar, in de hoop dat ze daar met meer respect uitkomen." Dat zegt burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA), nadat 3 jongemannen in de stad aan de haal gingen met een ziekenwagen om ermee te gaan joyriden. Dit soort feiten zijn volgens hem

Lees meer »

Agressieve bedelaar uit Knokke-Heist ontoerekeningsvatbaar volgens psychiaters

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een agressieve bedelaar uit Knokke-Heist met een maand verlengd. S.D. (42) veroorzaakt al maanden overlast langs de Lippenslaan in Knokke-Heist. Volgens de gerechtspsychiaters zou de verdachte ontoerekeningsvatbaar zijn.
The post Agressieve bedelaar uit Knokke-Heist ontoerekeningsvatbaar volgens psychiaters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart

De eerste verkoopfase van woonproject De Lange Thuyn is opgestart. De West-Vlaamse Intercommunale realiseert er samen met het lokaal bestuur en woonmaatschappij Zetus een nieuwe woonbuurt met zo’n 239 wooneenheden.
The post Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »

Nieuwe wereldtitel in Zofingen voor duatleet Cédric Callewaert: “Het is nu tijd voor nieuwe doelen”

De derde deelname van Cédric Callewaert (40) aan het WK duatlon in het Zwitserse Zofingen leverde opnieuw een wereldtitel op in zijn age group. Het werd ook meteen zijn laatste deelname, nu wil hij zijn focus verleggen op het langeafstandslopen.
The post Nieuwe wereldtitel in Zofingen voor duatleet Cédric Callewaert: “Het is nu tijd voor nieuwe doelen” appeared first

Lees meer »

Peruaanse ex-president Alberto Fujimori overleden

De Peruaanse ex-president Alberto Fujimori is overleden op 86-jarige leeftijd. “Na een lange strijd tegen kanker is onze vader, Alberto Fujimori, zonet vertrokken voor een ontmoeting met de Heer”, klinkt het in een bericht in naam van zijn vier kinderen, op een online account van zijn dochter Keiko Fujimori.

Lees meer »

“Hij verliet mij op het moeilijkste moment van mijn leven”: buitenechtelijk kind is niet eerste misstap van Dave Grohl

Dave Grohl (55), zanger van de Amerikaanse rockband Foo Fighters, heeft toegegeven dat hij zijn vrouw Jordyn Blum (48) heeft bedrogen en in het geheim een kind heeft verwekt bij een andere vrouw. Een bekentenis die heel wat fans met open mond achterliet, maar zijn ex-vriendinnen zijn minder verbaasd. Grohl heeft namelijk een bijzonder tumultueuze liefdesgeschiedenis. “Jij bent mijn toekomstige

Lees meer »