Dodentol van overstromingen in Bosnië en Herzegovina opgelopen tot 22

De dodentol als gevolg van de overstromingen en aardverschuivingen in Bosnië en Herzegovina is gestegen tot 22. Reddingsteams zijn nog steeds op zoek zijn naar 6 vermisten. Dat hebben de autoriteiten dinsdag gemeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Quinten Fiey is nieuw gezicht bij KSK Vlamertinge A (2B)

KSK Vlamertinge telt na zes speeldagen zeven punten. Tegen KSV Moorsele A werd het na een spektakelstuk 3-3 en zondag hoopt men de drie punten thuis te houden tegen KSV De Ruiter.
The post Quinten Fiey is nieuw gezicht bij KSK Vlamertinge A (2B) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij begon als achtergronddanser van Madonna en werd haar manager, steun en toeverlaat: Queen of Pop verliest tien dagen na stiefmoeder nu ook haar jongere broer aan kanker

Madonna (66) verliest in korte tijd opnieuw een familielid. Nadat haar stiefmoeder Joan Ciccone op 24 september is bezweken aan kanker, is vrijdag ook de 63-jarige broer van de zangeres overleden aan de gevolgen van de ziekte. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat een manager het overlijden van Christopher Ciccone heeft bevestigd.

Lees meer »

Belgische neanderthalers aten vogels en maakten werktuigen van de botjes

Snijsporen op vogelbotjes uit de grot Scladina, in de buurt van Namen, geven aan dat neanderthalers er verschillende vogelsoorten aten en van sommige botjes gebruiksvoorwerpen maakten. Dat blijkt uit onderzoek van het Instituut voor Natuurwetenschappen en de universiteit van Luik. Scladina is nog maar de tweede vindplaats die aantoont dat neanderthalers werktuigen maakten van het bot van een vogel.

Lees meer »

Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar

Raf Crabbe en Monique De Rudder, woonachtig op de Marktplaats in Moorslede, werden in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur. Het koppel viert op 5 oktober hun vijftigste huwelijksverjaardag.
The post Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »