Testaankoop waarschuwt voor nieuwe webwinkel van Elektro Lommelen, die bestellingen van honderden consumenten niet levert

Consumentenorganisatie Testaankoop waarschuwt voor de nieuwe webwinkel e-TechWorld. Die is onlangs opgericht door de ex-zaakvoerders van Elektro Lommelen. Tegen dat bedrijf lopen honderden onopgeloste klachten van consumenten die soms al een jaar lang wachten op hun bestelling of een terugbetaling. Volgens Testaankoop lijkt de werkwijze van de nieuwe webwinkel sterk op de vorige. Het parket heeft onlangs het opsporingsonderzoek naar Elektro Lommelen heropend. 

Meer krantenkoppen in België

Milan Delva (21), student geneeskunde, uit Geluwe door hersentumor overleden: “Zijn grote droom was neurochirurg worden”

Aan de gevolgen van een hersentumor is in het AZ Delta Rumbeke Milan Delva (21) uit Geluwe overleden. Hij was tweedejaarsstudent geneeskunde aan UGent. Milan was de zoon van Jurgen Delva en Evelien Desimpel, beiden hebben een praktijk als kinesist. Jurgen in de Ieperstraat in Zonnebeke, Evelien op de Sint-Denijsplaats in Geluwe in de schaduw van de Sint-Dionysiuskerk.
The

Lees meer »

“Het duistere familiegeheim van Lyn en haar broer Tim komt weldra boven”: ‘Thuis’ belooft enkele verrassende twists

Een groepverkrachting, een dode en zelfs een kind dat uit de doden is opgestaan: de eerste maand van het 30ste seizoen van ‘Thuis’ was best pittig. Gelukkig zorgden enkele nieuwe gezichten, prille liefdes en eerste kussen voor wat aangenaam tegengewicht bij al die emotionele ellende. Maar hoe gaat het seizoen nu verder? ‘Thuis’-woordvoerder Ira Stevaert ligt alvast een tip van

Lees meer »

Hij begon als achtergronddanser van Madonna en werd haar manager, steun en toeverlaat: Queen of Pop verliest tien dagen na stiefmoeder nu ook haar jongere broer aan kanker

Madonna (66) verliest in korte tijd opnieuw een familielid. Nadat haar stiefmoeder Joan Ciccone op 24 september is bezweken aan kanker, is vrijdag ook de 63-jarige broer van de zangeres overleden aan de gevolgen van de ziekte. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat een manager het overlijden van Christopher Ciccone heeft bevestigd.

Lees meer »

Politiezones Vlas en CARMA starten onderzoek naar wangedrag door supporters van KRC Genk tijdens wedstrijd in Kortrijk

Na afloop van de door KRC Genk met 2-1 verloren voetbalwedstrijd op het veld van KV Kortrijk zaterdagavond, wordt door beide politiezones een onderzoek opgestart naar een deel van de bezoekende supporters die zich bezondigden aan niet tolereerbaar, onsportief en gevaarlijk gedrag.
The post Politiezones Vlas en CARMA starten onderzoek naar wangedrag door supporters van KRC Genk tijdens wedstrijd

Lees meer »

Amateurvoetbal exclusief op HLN: verzorgen subtoppers Cappellen en Belisia Bilzen het spektakel op zondag?

Zondag is er Cappellen-Belisia Bilzen in 1ste Afdeling. Het belooft een spannend duel te worden, want beide ploegen geven elkaar voorlopig geen duimbreed toe in de stand. Cappellen is achtste met zeven punten, Belisia Bilzen negende met zes punten uit vijf matchen. Verwennen ze zondagnamiddag de fans? In samenwerking met Voetbal Vlaanderen zenden we op de wedstrijd zondag (15u) LIVE

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Mogelijke nieuwe leider Hezbollah was doelwit”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op

In juli fietsten enkele enthousiaste vrienden naar Compostela ten voordele van Klimop in Diksmuide en De Regenboog in Koekelare, twee scholen voor bijzonder onderwijs.
The post Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op appeared first on KW.be.

Lees meer »