Technieker in museum gooit Jupiler-blikjes weg, kunstwerk nog net uit vuilniszak gered

Twee lege blikjes Jupiler die op de glazen lift lagen: een technieker in het LAM museum in de Nederlandse stad Lisse gooide die rommel weg. Alleen bleek het om een Frans handgeschilderd kunstwerk te gaan.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Joe Jonas schrapt verwijzing naar Diddy uit bekend nummer, ook in Sportpaleis zingt hij aangepaste versie

Joe Jonas (35) van de Jonas Brothers distantieert zich van Sean ‘Diddy’ Combs, nadat de Amerikaanse rapper is gearresteerd op verdenking van sekshandel en afpersing. De songtekst van de megahit ‘Cake By The Ocean’ is daarom aangepast. Wat eerst klonk als ‘I’ll be Diddy, you’ll be Naomi’, wordt nu gezongen als ‘I’ll be Watts, you’ll be Naomi’. Ook in het

Lees meer »

Meer dan 100 klachten van seksueel misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs: “Jongste slachtoffer is negen jaar”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van meer dan honderd mannen en vrouwen. Van deze slachtoffers zouden 25 minderjarig zijn geweest op het moment van het vermeende wangedrag, met het jongste slachtoffer van 9 jaar oud. Volgende maand worden 120 individuele rechtszaken gestart. Dit maakte advocaat Tony Buzbee namens de aanklagers bekend.

Lees meer »

“Wel of niet met Jos, en hoe zit het met sociale woningen?”

De zevende dag hield het simpel één week voor de gemeenteraadsverkiezingen: een debat met vijf Antwerpse lijsttrekkers. Een wat eigenaardige keuze, aangezien er toch 285 gemeenten zijn in Vlaanderen waar de macht in het gemeentehuis op het spel staat. Maar er valt dan ook wat te beleven onder de Onze-Lieve-Vrouwetoren en zo bleef het overzichtelijk. Het werd ook een interessante

Lees meer »

Koers geneutraliseerd met nog 109KM te gaan

Nieuwe dag, nieuwe Italiaanse najaarsklassieker. Vandaag kruist Remco Evenepoel opnieuw de degens met wereldkampioen Tadej Pogacar in de Tre Valli Varesine. De hevige regenval in de regio leek even roet in het eten te gooien, maar de (ingekorte) race gaat wel degelijk door. Twintig minuten later dan voorzien trokken Evenepoel en co zich op gang, kan onze landgenoot meedoen voor

Lees meer »

Blankenbergse auteur Eva-Maria Biss schenkt romans aan goed doel

De schenking van een doos met vijftien ‘Ierlandogen’ aan Leyla Yüksel, gynaecologe in het AZ Sint-Lucas in Gent, vond plaats in de zeer toepasselijke locatie Boekjes en Koekjes in de Gentse Serpentstraat.
The post Blankenbergse auteur Eva-Maria Biss schenkt romans aan goed doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christiane Deleersnijder (89) overleden in De Haan: “In de jaren ’70 de eerste rechtstreeks verkozen vrouwelijk raadslid in onze gemeente”

Op vrijdag 4 oktober overleed Christiane Deleersnijder. Ze was het eerste rechtstreeks verkozen vrouwelijke raadslid in De Haan en zetelde achttien jaar in de gemeenteraad. Ze werd 89.
The post Christiane Deleersnijder (89) overleden in De Haan: “In de jaren ’70 de eerste rechtstreeks verkozen vrouwelijk raadslid in onze gemeente” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Annemie Vanzieleghem exposeert in Cultuurhuis De Keizer:“Kleur aan de wand om omgeving fris accent te geven”

Gedurende de maand oktober exposeert Annemie Vanzieleghem haar kunstwerken in Cultuurhuis De Keizer in Lichtervelde. “Geen kunst met diepe theorieën, maar een poging om met kleur aan de wand onze omgeving een fris accent te geven”, zegt Annemie.
The post Annemie Vanzieleghem exposeert in Cultuurhuis De Keizer:“Kleur aan de wand om omgeving fris accent te geven” appeared first on

Lees meer »