Shiva Stellamans hoopt blessurevrij te blijven bij VK Dudzele (3B)

Het seizoen startte ondermaats voor VK Dudzele, dat in de kelder van de klassering vertoeft met één schamel puntje. Na de derby in Westkapelle barstte de bom.

T1 Sören Maenhout hield de eer aan zichzelf en kondigde zijn afscheid aan. Natrappen deed hij allerminst. “Ik wil niet dat je namen van spelers noemt maar het kan niet meer zijn dat mijn fantastisch gezin geteisterd wordt door mijn voetbalhumeur. Enige weken terug zat ik in een trouwfeest diep in Frankrijk. Laat in de nacht reed ik terug en dankzij de mensen van Snaaskerke, die om 17 uur wilden voetballen, kon ik de coaching op mij nemen. Ik heb een heel gemakkelijke spelersgroep, al zijn ze ook soms te gemakkelijk voor zichzelf. Ik keer niet op mijn beslissing terug. T2 Marco D’Hoore nam de oefensessies en de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen KFC Varsenare B op zich, in afwachting van een nieuwe hoofdcoach. Shiva Stellamans startte op de bank maar kwam meteen na de rust in.”

Shiva Stellamans, onze gesprekspartner, heeft een ijzeren karakter. Al twee keer revalideerde hij van een kruisbandblessure. “Nu hoop ik eindelijk blessurevrij te blijven”, opent hij.

statement maken

“Bij Dudzele is het simpel: wie ook trainer wordt, als spelersgroep moeten we eruit komen. Zelf kwam ik eerder toevallig bij mijn nieuwe uitdaging terecht. De jeugdrangen doorliep ik bij Cercle Brugge, Varsenare en KVO. Daarna kwamen de eerste ploegen aan bod: Jabbeke, Daring Brugge, Lissewege, Eernegem en nu Dudzele. Bij Eernegem wilde ik in feite niet weg, maar toch werd ik gecontacteerd door acht ploegen. Sporadisch ging ik op gesprek maar Dudzele deed heel veel moeite. Ik kwam bij een positieve groep terecht, maar we misten onze start. En ja, tegen Varsenare B startte ik op de bank. Wegens persoonlijke redenen had ik de oefensessies op donderdag gemist. Blijkbaar wilde de coach ad-interim een statement maken. Dat is zijn goed recht.” (JPV)

Zaterdag 12 oktober om 19 uur: Dosko Kanegem – VK Dudzele.

The post Shiva Stellamans hoopt blessurevrij te blijven bij VK Dudzele (3B) is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Simen uit ‘Blind getrouwd’ belandde in diepe put na stukgelopen relatie: “Twee jaar lang heb ik iedere avond gehuild”

“Mijn leven bestond uit werken, muziek luisteren en huilen”, vertelt Simen Schuddings (31). Een relatiebreuk maakte hem twee jaar doodongelukkig, maar ‘Blind getrouwd’ betekende voor hem een doorstart. Daarin staat de bouwvakker bekend als de vrolijkste noot van het seizoen, maar in zijn relatie met Larissa wil het voorlopig niet vlotten. Al heeft hij dankzij ‘Blind getrouwd’ aan vrouwelijke aandacht

Lees meer »

Explosies te horen in Kiev: “Luchtafweer is ingeschakeld”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky gaat in een overleg met bondgenoten toelichten hoe hij denkt de oorlog met Rusland te winnen. De inhoud van zijn “overwinningsplan” is nog niet openbaar gemaakt. Zelensky heeft het plan al wel besproken met de Amerikaanse president Joe Biden en de NAVO. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn zien elkaar terug na dramatische nacht in Beiroet: “We zullen tijd nodig hebben om het allemaal te plaatsen en te verwerken”

VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld waarop hij te zien is samen met cameraman Stijn De Smet. “Na de honderden lieve berichtjes en bezorgde vragen een groet vanuit Beiroet”, schrijft hij in een verklaring. De twee journalisten werden in de nacht van woensdag op donderdag aangevallen door een woedende Hezbollah-militie. De Smet werd in het been geschoten, Ramaekers

Lees meer »

Bijna één op vier verkozenen haalt de eindmeet niet: exclusieve analyse van verloop in onze gemeenteraden

Bijna een kwart van de West-Vlaamse gemeenteraadsleden stopte de voorbije jaren vroegtijdig met politiek. Herwig Reynaert, professor lokale politiek (UGent), pleit voor een betere ondersteuning en betere verloning van de raadsleden. “We dreigen kwaliteitsvolle mensen te verliezen die zouden kunnen doorgroeien tot schepen of burgemeester.”
The post Bijna één op vier verkozenen haalt de eindmeet niet: exclusieve analyse van

Lees meer »