Plopsaland De Panne verwelkomt 25 miljoenste bezoeker: “Een bevestiging dat families nog steeds hun weg vinden naar ons themapark”

Bij de start van het Halloweenseizoen viert Plopsaland De Panne een mijlpaal in haar geschiedenis. Het allereerste themapark van de Plopsa Group, geopend op 29 april 2000, bereikte zondag de kaap van 25 miljoen bezoekers. De geluksvogel van de dag was Nynke Van Hinte, die samen met haar familie het themapark kwam bezoeken, toen ze nietsvermoedend door Carl Lenaerts, CEO van Plopsa, Piet Piraat & Bertus Bandiet verrast werd. Het gezin in kwestie kreeg een overnachting in het Plopsaland Theater Hotel en een pakket vol Studio 100-souvenirs cadeau.

“We zijn echt een beetje overdonderd door deze gebeurtenis”, lacht mama Nynke. “We hadden dit absoluut niet verwacht. Vandaag is ons eerste bezoek aan Plopsaland De Panne dus wij zijn ontzettend blij binnenkort ook het Plopsaland Theater Hotel te kunnen ontdekken met ons gezin.”

Plopsaland De Panne blijft dé belevenisbestemming met meer dan 55 attracties, ontmoetingen met de Studio 100-figuren en een uitgebreide reeks aan ervaringen. Bovendien maakt het themapark sinds kort onderdeel uit van het Plopsaland Resort, dat bij aanvang van de kerstvakantie haar eerste gasten ontvangt in Plopsaland Village.

Mijlpaal

Carl Lenaerts, CEO Plopsa: “Dat we hier in Plopsaland De Panne onze 25 miljoenste bezoeker mogen ontvangen, is uiteraard een hoogtepunt. Het is een bevestiging dat families nog steeds hun weg vinden naar ons themapark, wat ons alleen maar gunstig kan stemmen. We zijn bijzonder trots op deze mijlpaal en kijken ernaar uit om nog vele jaren magische momenten te blijven creëren voor onze bezoekers.”

The post Plopsaland De Panne verwelkomt 25 miljoenste bezoeker: “Een bevestiging dat families nog steeds hun weg vinden naar ons themapark” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te doen”

Net als vorig jaar mijdt Omloop van het Hoogserlei het centrum van Tielt. De streep ligt donderdag 3 oktober langs de Hondstraat, in de buurt van het sportcentrum Watewy. De prijzenpot blijft met circa 3.000 euro flink gespekt.
The post Omloop van het Hoogserlei gaat opnieuw niet door centrum Tielt: “Twee keer de ringbaan kruisen, is niet langer te

Lees meer »

“Belgen zijn leuker, beschaafder en liever dan Nederlanders”: Soundos El Ahmadi wordt jurylid in ‘De slimste mens’

Ze is grofgebekt en zegt altijd wat ze denkt, en dat is net waarom Vlaanderen de Nederlandse comédienne Soundos El Ahmadi (42) omarmt. Sinds haar deelname in ‘De slimste mens ter wereld’ vorig jaar breekt Soundos ook door in ons land met uitverkochte zaalshows en onder andere een gastrol in ‘Patsers’. Maar als vrouw in een mannenwereld heeft ze moeten

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Verkiezingskandidaten, je vindt ze op straat, op de markt of aan je deur. Al beginnen sommige mensen het wat beu te worden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference naar Concertgebouw Brugge: “Dank burgemeester om langs te komen en op voorhand al sorry”

Kevin Rombaux alias ‘De Mugge van Brugge’ zal zich rustig moeten houden op oudejaarsavond 2024 en nieuwjaarsdag 2025, want op maandag 2 januari 2025 staat hij met zijn nieuwe eindejaarsconference ‘Ejjet g’hoârd’ voor de allereerste keer in het Concertgebouw van Brugge. Vooraf zijn er try-outs in Brugge, Zeebrugge en Sijsele.
The post ‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference

Lees meer »

Meta-topman Mark Zuckerberg nu tweede rijkste persoon ter wereld

Mark Zuckerberg, de topman van Facebook-moederbedrijf Meta Platforms, is een plek gestegen op de ranglijst van rijkste personen ter wereld. Met een vermogen van ruim 206 miljard dollar heeft hij Amazon-topman Jeff Bezos ingehaald. Daarmee staat hij voor het eerst op de tweede plaats op de Bloomberg Billionaires Index.

Lees meer »

Rijbewijs hernieuwen kan voortaan ook online

Sinds 1 oktober is het mogelijk om een rijbewijs A en B te hernieuwen via BelDrive, het online platform van de FOD Mobiliteit. De Europese Unie heeft beslist dat iedereen tegen 2033 een nieuw rijbewijs moet aanvragen. Het platform moet het proces vereenvoudigen.

Lees meer »

“Toen ik mezelf bij ‘Komen eten’ zag, dacht ik: wat is er met mij gebeurd?”: Gert Verhulst en Viktor lassen alcoholvrije maand in

“Wij staan droog”, onthullen Gert Verhulst (56) en zoon Viktor (30) in de nieuwste aflevering van hun podcast ‘Gert & Vik’. Het duo heeft na hun deelname aan ‘Komen eten’ besloten om minstens een maand geen alcohol te drinken. “Elk jaar probeer ik wel een periode alcoholvrij te leven, maar het blijft lastig om niet in de verleiding te komen.”

Lees meer »

Baasje heeft ‘geen geld’ om brokken te kopen voor zijn hond, “maar in woonkamer stond wel Playstation 5 van 500 euro”

De Leuvense rechtbank hield woensdagvoormiddag een themazitting over dierenwelzijn, naar aanleiding van Werelddierendag. De slachtoffers bij die zaken waren dus geen mensen, maar konijnen, honden en een schaap. Zo kwam er onder andere een zaak voor van een Leuvenaar die zijn hond geen brokken geeft, maar brood en worst met koffie. “Dat dier zou op die leeftijd zo’n 25 kilo

Lees meer »

Russische troepen bereiken stad Toretsk en bezetten een vijfde van Oekraïne – Kiev ontvangt Franse straaljagers “in eerste kwartaal van 2025”

Russische troepen hebben de rand van Toretsk in Oost-Oekraïne bereikt. De stad in de Donbas is al tien jaar een belangrijke plaats in de frontlinie voor Oekraïne. Vorige week bereikten Russische troepen ook het centrum van de belangrijke stad Voehledar. Rusland heeft nu de controle over een vijfde van het Oekraïense grondgebied. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft soldaten opgeroepen

Lees meer »

Jubileumeditie van Zoute Grand Prix schiet uit startblokken, al hing toekomst aan zijden draadje: “En toen belde Marc Coucke”

Een veiling van 20 miljoen euro, 225 exclusieve oldtimers, zeventien automerken én twee Europese premierès: donderdag schoot de 15de Zoute Grand Prix uit de startblokken. Vier dagen lang is Knokke-Heist het walhalla voor honderdduizenden autoliefhebbers. Tegelijk is er ook opluchting dat het prestigieuze auto-evenement überhaupt nog bestaat. “Het is miraculeus wat hier verwezenlijkt werd”, zegt CEO Koen Van Hout.

Lees meer »