“Ik ben het kotsbeu, het moet stoppen!”: Christoff gekwetst door homohaat na optreden voor de paus

Zingen voor paus Franciscus, Christoff (48) en zijn mama Simonne wisten met hun blijdschap en trots geen blijf na dit unieke optreden. Tot hij op sociale media uitgemaakt werd voor ‘uitgekotste homo’. Voor één keer reageerde Christoff zelf op de hatelijke post en ook in gesprek met ‘Dag Allemaal’ steekt hij zijn woede niet weg. “Dat ze mijn mama daarmee raakte, dát vind ik erg.” 

Meer krantenkoppen in België

Volkstoeloop voor Allo Allo-acteurs in Proxy Delhaize in Bredene: “Mensen staan tot ver buiten onze winkel te wachten”

Op zondagvoormiddag kreeg de Proxy Delhaize in Bredene Duinen bekend volk over de vloer. De drie acteurs die Helga, Herr Flick en Lieutenant Grüber spelen in de ook in Vlaanderen razend populaire reeks ‘Allo Allo’ kwamen in het warenhuis handtekeningen uitdelen in het kader van een promotiecampagne voor de Picon de Nouvion.
The post Volkstoeloop voor Allo Allo-acteurs in

Lees meer »

Dit weten we nu al over de nieuwe Vlaamse maatrege­len voor elektri­sche wagens: “Trek maar snel aan de mouw van je garagist”

De nieuwe Vlaamse regering gaat raken aan de voordelen voor wie met een elektrische wagen rijdt. Zo zal de premie voor wie een elektrische auto koopt, heel snel verdwijnen. Maar elektrisch rijden wordt binnenkort ook een pak minder fiscaal interessant. Hoe zwaar wordt elektrisch rijden straks belast? En vooral: hoeveel tijd heb je om toch nog van de huidige voordelen

Lees meer »

Korpschef Peter Billiouw (54) verlaat politiezone Spoorkin en wordt raadsheer bij Comité P. “Positief verschil kunnen maken”

Na ruim vier jaar verlaat korpschef Peter Billiouw (54) uit Izegem politiezone Spoorkin (Veurne/Lo-Reninge/Alveringem), de kleinste politiezone van Vlaanderen. Hij wordt nu raadsheer bij het Vast Comité P.
The post Korpschef Peter Billiouw (54) verlaat politiezone Spoorkin en wordt raadsheer bij Comité P. “Positief verschil kunnen maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hubert geeft aan trainer Anderlecht te willen blijven: “Ik heb wel het gevoel dat deze job iets voor mij is”

Spannend werd de klassieker tussen Anderlecht-Standard nooit. Een duidelijke 3-0-zege voor paars-wit. En zo scoort David Hubert alweer punten. “Het is niet aan mij om een beslissing te nemen. Maar de band tussen spelers en coach is zeker aanwezig”, zegt Colin Coosemans. Ook Hubert zelf geeft aan zeker en vast niet rouwig te zijn om het definitief over te nemen.

Lees meer »

“Daan was nog maar net papa geworden, ocharme dat kindje”: Gerd (33) en Daan (28) sterven na zware klap in Dilsen-Stokkem

Ze kenden elkaar al jaren, waren goede vrienden en besloten zaterdagavond samen tijdens een verjaardagsfeestje om eens een testritje te maken met Gerds Audi RS3. Dat testritje doorheen Dilsen-Stokkem liep echter dramatisch af en zowel Gerd Swinnen (33) als Daan Driessen (28) lieten het leven na een zware klap met de wagen. “Hij ging eigenlijk met de fiets naar dat

Lees meer »

Youtuber Acid betaalt tienduizenden euro’s aan ouders van ex-Reuzegommer om nieuw proces te ontlopen

Youtuber Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, heeft een financiële regeling getroffen met de ouders van de ex-Reuzegommer die hem voor de rechter hadden gedaagd. De ouders eisten een schadevergoeding omdat Acid in een filmpje de voormalige Reuzegommer, die niet bij de fatale doop van Sanda Dia betrokken was, én het restaurant van zijn ouders bij naam noemde. Hij vroeg

Lees meer »