Geschorste meester P. woensdag voor de rechter voor grensoverschrijdend gedrag: “Hij had een reputatie op school”

Meester P. moet woensdag voor de correctionele rechtbank verschijnen na klachten over grensoverschrijdend gedrag. Hij was jarenlang leraar op basisschool Leernest en zou onder meer naaktbeelden naar leerlingen hebben gestuurd. Meerdere (oud-)leerlingen stelden zich burgerlijke partij.

 

Meer krantenkoppen in België

Geniale bewegingen die leiden tot goals, maar ook fatale missers: alle highlights van speeldag 10

Heel wat fraais op onze Belgische velden afgelopen weekend. Met Romelu Lukaku en zoontje Romeo die de Anderlecht-harten sneller lieten slaan. Maar ook twee heerlijke goals, met dank aan geweldige acties van Franjo Ivanovic in Club-Union en Kasper Dolberg in Anderlecht-Standard. Al moet gezegd dat Standard-doelman Matthieu Epolo net als bij de openingsgoal mogelijk beter kon doen. En de missers

Lees meer »

Toch koers tijdens de kermis

Door het afhaken van De Sint-Ritatrappers zag het er naar uit dat er géén koers meer zou zijn tijdens Moerkerke Kermis. Gelukkig zetten Wouter Moeraert, Wim Goudesaboos en Frank Lehouck er toch nog hun schouders onder. “Met onder meer een tandemkoers willen we het ook wat ludiek maken en openstellen voor iedereen”, klinkt het.
The post Toch koers tijdens

Lees meer »

Tom Lobbestael is coach van de beloften van KFC Damme

Tegen nieuwkomer KSV Jabbeke B won de fusieploeg probleemloos. Tiener Kiano Baert heeft al zijn strepen verdiend en groeide binnen de kortste tijd uit tot een sterkhouder. In zijn zog volgt Senne Helewaut, die ook aan de start verscheen. Iets na het uur maakte Gennaro Wallaert zijn opwachting. Laatstgenoemde is geboren in 2008!
The post Tom Lobbestael is coach

Lees meer »

Olympialaan is olympisch speeldorp in aanloop naar Winkel Koerse

Winkel Koerse leeft. Dat is ook dit jaar duidelijk zichtbaar in de verschillende straten en wijken. De wijkburgemeesters namen hun buren op sleeptouw. Samen zorgden ze voor tal van mooie versierde straten. Onder andere in de Olympialaan deden ze hun uiterste best. De straat werd in aanloop naar Winkel Koerse omgedoopt tot olympisch speeldorp.
The post Olympialaan is olympisch

Lees meer »

Seppe is 24 en weet dat hij levenslang stoma zal moeten dragen: “Mentaal heel moeilijk, want het is een onzichtbare aandoening”

In het eerste weekend van oktober valt Wereld Stomadag. Seppe De Kinder (24) uit Viersel (Zandhoven) kreeg in het midden van de covidperiode een stoma door aanslepende ernstige darmproblemen. Bij de meeste stomadragers – zeker de jonge – is het een tijdelijke fase, maar Seppe weet nu al dat het voor zijn leven zal zijn. Hij wil het taboe helpen

Lees meer »