Frances (49) lag midden in de nacht dood naast haar grasmaaier: ongeluk met fatale afloop of moord?

Het was midden in de nacht op 30 juli toen Robert Crawford zijn vrouw Frances (49) dood terugvond in hun tuin in het Australische Queensland, naast de grasmaaier. Een fataal ongeluk, dacht de politie eerst. Maar mogelijk is er toch meer aan de hand.

 

Meer krantenkoppen in België

Elke partij in Roeselare heeft zijn ‘Roemeen’: verkiezingslijsten worden steeds diverser

De lijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Roeselare hebben alvast dit gemeen. Iedere partij lijkt zijn ‘Roemeen’ op de lijst te hebben. Niet onlogisch met zowat 3.000 Roemenen die in de stad wonen. “Een verkiezingslijst is een afspiegeling van de maatschappij, de trend is dus logisch”, meent politicoloog Herwig Reynaert.
The post Elke partij in Roeselare heeft zijn ‘Roemeen’: verkiezingslijsten

Lees meer »

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Wij spraken met jongeren in gesloten instelling van Everberg: “Voor mij is de echte gevangenis buiten”

Schoolkinderen die elkaar in het ziekenhuis slaan. Vechtpartijen met schroevendraaiers. Drugsdealers van amper 14 jaar. De jeugddelicten in ons land zijn niet min. Onze reporter mocht een dag meelopen achter de schermen van de gesloten instelling in Everberg en sprak er met jongeren die een misdrijf hebben gepleegd waarvoor ze als volwassenen minstens drie jaar gevangenis zouden krijgen. “Toen ik

Lees meer »

Neal Jooris (SK Snaaskerke – 3B): “Al twee keer twee punten verloren”

Na zes speeldagen deelt SK Snaaskerke in de tussenstand de achtste plaats met NSVD Handzame. Uit bij staartploeg Doomkerke kwam groen-zwart niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Neal Jooris voelde zich schuldig. “Het was dramatisch”, zuchtte hij zondagavond. “Laat ons zeggen dat we meegedaan hebben met het soort voetbal dat Doomkerke speelt. Dat was hard
The post Neal Jooris

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “Iemand riep dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Oppositieraadslid Dominique Gillet-Wolter Hofmans zegt Koksijdse politiek vaarwel

Ze heeft er lang over nagedacht, maar uiteindelijk heeft Dominique Gillet-Wolter Hofmans (70) definitief de knoop doorgehakt: na zes jaar politiek engagement heeft ze beslist om zich niet opnieuw kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober.
The post Oppositieraadslid Dominique Gillet-Wolter Hofmans zegt Koksijdse politiek vaarwel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Warme William-wandeling leert kinderen praten over moeilijke gevoelens

Het Sociaal Huis van Diksmuide lanceert de Warme William-wandeling, een initiatief om het mentaal welzijn van kinderen bespreekbaar te maken. Dat gebeurt tijdens de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid, van 1 tot 10 oktober. Organisaties zetten dan werk rond mentaal welzijn extra in de schijnwerpers.
The post Warme William-wandeling leert kinderen praten over moeilijke gevoelens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dan toch een happy end? Na scheiding, vechtpartij en contactverbod vindt prins Leka van Albanië nieuwe liefde

Dan toch een ‘eind goed, al goed’? De leider van de Albanese koninklijke familie, prins Leka (42), is opnieuw verliefd en heeft zijn nieuwe partner voor het eerst voorgesteld. Opmerkelijk, want nog geen negen maanden geleden was de prins getrouwd met een andere vrouw. Hun breuk groeide echter uit tot de smeuïgste koninklijke soap van het jaar: Leka raakte slaags

Lees meer »

Wat betekent de zaak-Diarra voor het Belgisch voetbal, en is het eindelijk gedaan met transfersommen van meer dan 100 miljoen?

De bom is gebarsten. Voetballers moeten sneller en goedkoper hun contract kunnen opzeggen, vindt het Europees Hof van Justitie. Dat betekent bijna zeker dat er een einde komt aan de astronomische transfersommen. Wat betekent dat voor het Belgisch voetbal, dat overleeft dankzij een transferinfuus? En kunnen clubs ook profiteren? Experts beantwoorden vier pertinente vragen.

Lees meer »