Dokter vermomde zich als thuisverpleger om stiefvader te vergiftigen met vals Covid-vaccin

Een Britse huisarts (53) heeft bekend dat hij de partner van zijn moeder wilde vermoorden met een vals Covid-19 vaccin. De man vermomde zich als thuisverpleger om gif te injecteren bij het slachtoffer. Hoewel de stiefvader het overleefde, is hij volgens de aanklager voor het leven getekend.

 

Meer krantenkoppen in België

Van dakloos naar eigen nagelstudio: Desteny’s Nails stunt met nail art

Desteny Schoolaert (25) had een moeilijke start in het leven, maar de leergierige en ondernemende vrouw kon uit de armoede ontsnappen door haar creatieve aanleg om te zetten in een eigen zaak. Bij Desteny’s Nails op het Overbekeplein kan je onder meer terecht voor prachtig gedetailleerde kunstnagels die Desteny zelf ontwerpt. “Ik vind rust in tekenen.”
The post Van

Lees meer »

Klimaatbedrijf Blankenberge blijft groeien: “Bijna 1.000 coöperanten”

Meer dan 200 coöperanten woonden onlangs de eerste algemene vergadering bij van Klimaatbedrijf Blankenberge. “Een van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen is dat burgers en coöperanten samen al bijna 400.000 euro investeerden door aandelen te kopen”, zegt voorzitter Mitch De Geest (Open VLD).
The post Klimaatbedrijf Blankenberge blijft groeien: “Bijna 1.000 coöperanten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Was jouw bevalling pure horror?

Annelien Coorevits getuigt in haar podcast over haar ‘horror bevalling’ met een spoedkeizersnede. Wat vaak omschreven wordt als de mooiste dag van je leven, blijkt voor veel vrouwen toch vooral ingrijpend. Het Nieuwsblad is op zoek naar lezeressen die willen getuigen over hun moeilijke tijd in de verloskamer.

Lees meer »

Salon De Ridder in Brugge ontvangt 20 jonge kappers uit… Amerika: “Ze zijn erg leergierig!”

Kapsalon De Ridder in Brugge had maar liefst 20 jonge Amerikaanse kappers in spe over de vloer. “Voormalig zaakvoerder William De Ridder, die nu in Amerika woont en daar kappersopleidingen geeft, legde de connecties en we gaven de lessen samen met het salon van Glenn Engels”, zegt zaakvoerster Charlotte de Vreeze.
The post Salon De Ridder in Brugge ontvangt

Lees meer »

Iraanse ayatollah Ali Khamenei tijdens vrijdaggebed: “Iraanse raketaanvallen op Israël zijn volledig legitiem” – Eerste Belgen keren vandaag terug uit Libanon

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

“Ze vrijen nog één keer”: Stijn Marchand (41) verkropt niet dat Dorien L. weer bij haar man intrekt en schiet hem dood.

“Frank is dood.” Zo stormde Stijn Marchand in 2022 bij zijn ex-minnares binnen. Vandaag begint zijn assisenproces in Gent. De beschuldigde beweert dat het geweer per ongeluk afging op zijn liefdesrivaal. Het proces moet duidelijk maken hoe een amoureuze driehoek – twee mannen, één vrouw – zo dramatisch ontvouwd werd, net toen de vrouw weer voor haar echtgenoot koos.

Lees meer »

Sorteerstraatje voor inwoners verkaveling Eendrachtstraat in Wervik is een primeur voor de regio

Bewoners van de nieuwe verkaveling in de Eendrachtstraat in Wervik maken voortaan gebruik van een sorteerstraatje voor hun afval. Meteen een primeur voor afvalintercommunale Mirom Menen. “Het gaat om een proefproject voor ondergrondse inzameling van huishoudelijk afval”, zegt directeur Kristof Moeyaert.
The post Sorteerstraatje voor inwoners verkaveling Eendrachtstraat in Wervik is een primeur voor de regio appeared first on

Lees meer »

KIJK. Joe Jonas schrapt verwijzing naar Diddy uit bekend nummer: ook in Sportpaleis aangepaste versie

Joe Jonas (35) van de Jonas Brothers distantieert zich van Sean ‘Diddy’ Combs, nadat de Amerikaanse rapper is gearresteerd op verdenking van sekshandel en afpersing. De songtekst van de megahit ‘Cake By The Ocean’ is daarom aangepast. Wat eerst klonk als ‘I’ll be Diddy, you’ll be Naomi’, wordt nu gezongen als ‘I’ll be Watts, you’ll be Naomi’. Ook in het

Lees meer »

Droge fietsen dankzij nieuwe fietsstallingen

Op verschillende plaatsen in de gemeente werden overdekte fietsstallingen geplaatst. “ Wij vinden het belangrijk dat de fietsen van de mensen die het openbaar vervoer nemen, veilig opgeborgen staan”, vertelt schepen van Mobiliteit Tessa Vandewalle. “Ook bij regenweer is het interessant dat de fietsen onder dak staan, en zo niet nat worden. Nu zijn er
The post Droge fietsen

Lees meer »

Elf IVIO-gemeenten krijgen nieuwe, geluiddempende glasbollen: na 30 jaar dienst mogen de oude ‘met pensioen’

Vanaf oktober, en met het oog op de ‘week van de handhaving’, krijgen de 11 IVIO-gemeenten een frisse nieuwe aanwinst in het straatbeeld: moderne glasbollen in opvallende, levendige kleuren. De vertrouwde donkergroene en witte bollen maken geleidelijk plaats voor nieuwe felgroene en witte exemplaren met een eigentijdse uitstraling met een extra focus op het net houden van de omgeving.

Lees meer »