Dierenarts berispt omdat ze kat die ze moest laten inslapen ter verzorging mee naar huis nam (en achteraf rekening naar baasje stuurde)

In Engeland is een ervaren dierenarts berispt omdat ze de kat die ze moest laten inslapen, tegen de wens van de eigenaar en zonder diens medeweten, toch heeft behandeld. Achteraf rekende ze bijna 500 pond aan voor de behandeling van de jonge kater. Dat meldt ‘The Guardian’. 

Meer krantenkoppen in België

Wilden ze waarschuwen, of waren ze betrokken? Deze sterren spraken zich uit over Diddy en zijn feestjes

Had het geheim van rapper Sean ‘Diddy’ Combs (54) al veel eerder kunnen worden ontrafeld? Verschillende beroemdheden, waaronder Ashton Kutcher, 50 Cent en Ellen DeGeneres, spraken zich in de loop der jaren al uit over zijn beruchte ‘feestjes’. Hun uitspraken werden toen nauwelijks opgemerkt, maar in het licht van het recente misbruikschandaal krijgen ze nu een heel andere lading.

Lees meer »

Ambitieuze plannen voor voormalig gouvernement op de Burg terug naar af: “Nieuwe eigenaar wil zuiver residentieel project”

De plannen met het gouvernementsgebouw op de Burg – met luxeappartementen, exporuimte en een rooftoprestaurant – zijn weer van tafel. De eigenaar die ze zou ontwikkelen, met toparchitect David Chipperfield, heeft het complex immers doorverkocht. “Dit is heel pril, dus we weten nog niet wat de nieuwe plannen zijn”, zegt schepen Franky Demon.
The post Ambitieuze plannen voor voormalig

Lees meer »

Beheerste en hartelijke Vance complimenteert enigzins nerveuze Walz tijdens beleefd debat

Het tv-debat tussen de Amerikaanse kandidaat-vicepresidenten, de Republikein J.D. Vance en de Democraat Tim Walz, zit erop. Een opvallend beheerste, vriendelijke en bij vlagen zelfs hartelijke JD Vance was er niet op uit zijn tegenstrever, de Democratische gouverneur Tim Walz zwart te maken, maar wilde vooral zijn running mate Donald Trump, in een zo goed mogelijk daglicht plaatsen. Vance kon

Lees meer »

Vzw JOC De Metropool komt tot huurovereenkomst met stad Wervik: “We erkennen de waarde van het jeugdhuis voor de jongeren in de regio”

Nu JOC De Metropool naast het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe een vzw is geworden, kwam het tot een huurovereenkomst met de stad. Nadat de gemeenteraad van Wervik die overeenkomst unaniem goedkeurde, vond in het jeugdlokaal de officiële ondertekening tussen beide partijen plaats.
The post Vzw JOC De Metropool komt tot huurovereenkomst met stad Wervik: “We erkennen

Lees meer »

Prins Harry keert terug naar koninklijke roots, zónder Meghan: “Hij wordt liever gezien met andere royals”

Prins Harry (40) maakt indruk met zijn recente solo-activiteiten. Voor het eerst in maanden, misschien zelfs jaren, zijn de Britse kranten weer voorzichtig positief over hem. Zonder echtgenote Meghan Markle (43) aan zijn zijde heeft hij in twaalf dagen liefst tien evenementen bezocht. Is dit zijn nieuwe koers? “Meghan was – en is – spreekwoordelijk een blok aan zijn been,

Lees meer »