Bruid uit Britse ‘Blind getrouwd’ sprakeloos nadat blijkt dat bruidegom al vier kinderen heeft: “Vier is écht veel”

“Dit had ik niet verwacht.” Hannah (33), een kandidate uit de Britse versie van ‘Blind getrouwd’, wist even niet waar ze het had toen haar kersverse echtgenoot Stephen (33) toegaf dat hij al vier kinderen heeft. En ook op sociale media steken er veel vraagtekens de kop op over de gezinssituatie van de bruidegom. “Dit is gewoon te gek voor woorden”, klinkt het onder meer. 

Meer krantenkoppen in België

Melania Trump verdedigt recht op abortus in aankomende autobiografie die The Guardian al kon lezen

Melania Trump, voormalig ‘first lady’, verdedigt fors het recht op abortus in haar autobiografie die volgende week dinsdag verschijnt. Dat schrijft de Britse krant The Guardian, die een kopie van het boek in handen kreeg. Ze gaat daarmee lijnrecht in tegen het standpunt van haar echtgenoot, Donald Trump, die vindt dat elke Amerikaanse staat vrij moet zijn om beperkingen op

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hilde Crevits na overlijdens van haar moeder, vader en schoonvader: “Ik heb vandaag pas het gevoel dat ik volwassen ben geworden”

Bij elke hand die ze schudt, wordt Hilde Crevits (57) gefeliciteerd en gecondoleerd tegelijk. De nieuwbakken Vlaamse minister van binnenlands bestuur en integratie verloor in drie weken tijd, in volle regeringsonderhandelingen, haar beide ouders en haar schoonvader. “Ik overwoog serieus om geen minister meer te zijn. Maar mijn vader, tot op zijn sterfbed, sprak me streng toe: ‘Nìet stoppen! Ons

Lees meer »

Het Gentse duel: Filip Watteeuw en Mathias De Clercq neus aan neus na zes jaar samen besturen: “Ik ben die karaktermoord beu” en “uw communicatie stoot burgers tegen de borst”

In Gent is de koude oorlog tussen de liberale burgemeester Mathias De Clercq (42) en de groene schepen Filip Watteeuw (62) de laatste jaren behoorlijk warm geworden. Op 13 oktober strijden paars en groen er met elkaar om de grootste te worden. Wanneer de twee kemphanen voor HLN de degens kruisen in het stadhuis hangt er elektriciteit in de lucht.

Lees meer »

Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’”

Deze namiddag had het afscheid plaats van overleden Club Bruggesupporter Janis De Zitter. Honderden supporters van Club Brugge zorgden voor een blauw-zwarte erehaag. Janis kreeg een hartverwarmend en respectvol eerbetoon, gedragen door een warm applaus.
The post Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evenepoel maakt zich niet druk over het weer, ploegmaat Van Wilder pak strenger: “Organisatie moet verstand gebruiken”

Nieuwe dag, nieuwe Italiaanse najaarsklassieker. Vandaag kruist Remco Evenepoel opnieuw de degens met wereldkampioen Tadej Pogacar in de Tre Valli Varesine. De hevige regenval in de regio leek even roet in het eten te gooien, maar de (ingekorte) race gaat wel degelijk door. Twintig minuten later dan voorzien trokken Evenepoel en co zich op gang, kan onze landgenoot meedoen voor

Lees meer »

Statiewijk klaar voor feestvierdaagse

De Statiewijk viert het komende weekend voor de 114de keer kermis. Wijkburgemeester Luc Hallewaert, voorzitter van het feestcomité Alexander Ockier en zijn medewerkers hebben een gevarieerde vierdaagse uitgewerkt met het praatcafé en het Oktoberfest als uitschieters.
The post Statiewijk klaar voor feestvierdaagse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paul en Greta vieren gouden bruiloft

Op vrijdag 20 september vierden Paul Listhaeghe en Greta Deriemaecker hun 50e huwelijksverjaardag. Het koppel met een gouden randje huwde op 20 september 1974 in Ruiselede. Paul en Greta vierden hun gouden bruiloft in het gemeentehuis in het gezelschap van familie en vrienden. (MM/foto MM)
The post Paul en Greta vieren gouden bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bredense scholieren kiezen mascotte LAGO Grasduinen

De werken aan LAGO Grasduinen zijn volop aan de gang. Ondertussen staat de eerste verdieping van het nieuwe vrijetijds- en zwembadcomplex in de steigers. LAGO Grasduinen opent de deuren in juni 2025 en is intussen op zoek naar een nieuw LAGO-vriendje. Het rekent daarvoor op de hulp van de Bredense scholieren
The post Bredense scholieren kiezen mascotte LAGO Grasduinen

Lees meer »

Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op

In juli fietsten enkele enthousiaste vrienden naar Compostela ten voordele van Klimop in Diksmuide en De Regenboog in Koekelare, twee scholen voor bijzonder onderwijs.
The post Fietsen voor het goede doel levert een mooie som op appeared first on KW.be.

Lees meer »