Websites van meerdere steden en provincies liggen plat door cyberaanval van pro-Russische groep

Sinds vanmorgen liggen de websites van meerdere provincies, steden, gemeenten en overheidsdiensten in ons land tijdelijk plat door een cyberaanval. Dat meldt VRT nieuws. Het zou gaan om een aanval van een pro-Russisch collectief.

 

Meer krantenkoppen in België

Zulte Waregem rijgt ook Club NXT aan degen en rukt op naar tweede plaats

Zulte Waregem blijft de zeges opstapelen in de Challenger Pro League. Ook Club NXT moest er zondagnamiddag tijdens de zevende speelronde als vijfde opeenvolgende team aan geloven en boog met 2-1 het hoofd in de Elindus Arena.
The post Zulte Waregem rijgt ook Club NXT aan degen en rukt op naar tweede plaats appeared first on KW.be.

Lees meer »

Justin Bieber, J.Lo of Jay-Z: welke superster staat op geheime sekstape van Diddy? “De wereld zal geschokt zijn”

Samen met Sean ‘Diddy’ Combs wankelen de sokkels van de allergrootsten in Hollywood. De Amerikaanse muziekmagnaat zit in de cel op beschuldiging van seksueel misbruik en mensenhandel. Dinsdag kwamen daar plotsklaps meer dan 100 aanklachten bij, ook van minderjarige slachtoffers. Celebrities vochten jarenlang om uitgenodigd te worden op zijn beruchte feestjes, maar vrezen nu vooral voor hun carrière. De vraag

Lees meer »

Sophie De Clerck, dierenvriend met een hart voor Harelbeke, op lijst Vooruit: “Verder werken aan stad waarin iedereen zich thuis voelt”

Sophie De Clercq (53), kassamedewerkster bij Delhaize, maar vooral dierenvriend, komt op met de gemeenteraadsverkiezingen voor Vooruit. Ze staat op de negentiende plek. Sophie is gehuwd met Stephen en moeder van Thibault en Maïthé. Ze is oma van Joël en een bekend gezicht in Harelbeke. Met CLERCKIES limoncello zamelde ze al meer dan € 2000 euro in voor Galgo Save

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Kandidaat-opvolger Hezbollah was doelwit van nachtelijke aanvallen”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »