Vrouw (84) raakt gewond nadat ze bij inhaalmanoeuvre tegen boom knalt in Sijsele

Een 84-jarige vrouw uit Brugge is zondagavond lichtgewond geraakt bij een ongeval langs de Bruggesteenweg in Sijsele. Bij een inhaalmanoeuvre belandde ze tegen een boom.

De tachtiger reed omstreeks 21:00 uur in de richting van Brugge toen ze een inhaalmanoeuvre wilde uitvoeren. Dat liep evenwel verkeerd. De vrouw eindigde met haar voertuig tegen een boom, waarop de hulpdiensten ter plaatse kwamen.

Ze liep gelukkig enkel lichte verwondingen op. Door de aanrijding diende de brandweer de boom verder af te zagen voor de veiligheid. De politie deed de nodige vaststellingen.

The post Vrouw (84) raakt gewond nadat ze bij inhaalmanoeuvre tegen boom knalt in Sijsele is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Pleegzorg West-Vlaanderen maakt lied ‘Wortels en Vleugels’ voor tienjarig bestaan: “Kobe Sercu leverde een pareltje af”

Een groep van zo’n dertig pleegkinderen, -jongeren en -gasten, hun ouders, pleeggezinnen en begeleiders naar aanleiding van het tienjarig bestaan van Pleegzorg West-Vlaanderen deel aan het sociaal-artistiek project ‘Wortels en Vleugels’, dat uitmondde in een toonmoment op 28 september in de Chalet in Kemmel en een lied met Kobe Sercu.
The post Pleegzorg West-Vlaanderen maakt lied ‘Wortels en Vleugels’

Lees meer »

Studentenclub Pallieter zorgt voor originele ontgroening

De Pittemse studentenclub Pallieter bestaat dit jaar 60 jaar en is nog altijd zeer levendig. Zeven schachten – Robbe Brabants, Chloë Cooman, Sarie Crombez, Justine Devos, Quincy Jonckheere, Niels Martain, en Michelle Velghe – worden op zaterdag 5 oktober ontgroend.
The post Studentenclub Pallieter zorgt voor originele ontgroening appeared first on KW.be.

Lees meer »

Charlotte Casiraghi, dochter van Caroline van Monaco, praat voor het eerst sinds haar scheiding: “Ik wil af van ‘koninklijke’ status”

“Ik begrijp niet waarom mijn privéleven iemand zou moeten interesseren.” Voor het eerst sinds haar huwelijk strandde, praat Charlotte Casiraghi (38) over haar leven. Als kind vond de dochter van prinses Caroline van Monaco (67) haar achtergrond al moeilijk om dragen, en ook vandaag wil ze vooral vrij zijn, weg van het etiket van royal, weet ‘Story’. Over haar woelige

Lees meer »

Onderpastoor Henk Gevaert uit Moorslede krijgt een andere parochie, boze familie reageert: “De uitvaart van ons mama heeft hij verpest”

Dat onderpastoor Henk Gevaert van de Sint-Martinusparochie in Moorslede door het bisdom Brugge op non-actief is gezet en dit in de media kwam, zorgt vanzelfsprekend voor nogal wat reacties. Onder meer ook bij families die klachten hadden over ‘mijnheer pastoor’. Het bisdom bevestigt dat er voor priester Henk Gevaert een nieuwe opdracht wordt gezocht.
The post Onderpastoor Henk Gevaert

Lees meer »

Kiezen deze 4 politici voor zwarte piet of roetpiet? Wat vinden ze van GAS-boetes? En hangen ze de regenboogvlag uit? Dit was ‘Eerste keus’

Moeten we vasthouden aan zwarte piet of gaan we beter voor roetpiet? En moeten steden en gemeentes een regenboogvlag uithangen in de strijd tegen homohaat en trans haat? Filip Brusselmans (Vlaams Belang), Hafsa El-Bazioui (Groen), Laure Uwase (CD&V) en Bart Somers (Open VLD / Voor Mechelen) buigen zich over deze en andere vragen in de tweede aflevering van "Eerste keus".

Lees meer »

Een bokser, twee politica’s en de broer van… Dit zijn de 34 deelnemers van ‘De slimste mens ter wereld’

De equipe van Erik Van Looy (62) is compleet. Vanaf maandag 14 oktober starten opnieuw 34 deelnemers een kennisstrijd om de felbegeerde oorkonde van ‘De slimste mens ter wereld’. Verrassingen als Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verruggen en Milow gaf Van Looy eerder vrij, nu komen daar onder meer twee politica’s, een zangeres en een wel érg goede bekende van de

Lees meer »

Tweede buurtfeest in de Jacob Van Maerlantstraat

Voor de tweede keer organiseerde een comité een buurtfeest in de Jacob Van Maerlantstraat, een zijstraat van de Albrecht Rodenbachstraat. Er waren 35 bewoners ingeschreven. Het buurtfeest begon met een aperitief, gevolgd door hamburgers op de barbecue. Een delegatie van het gemeentestuur kwam langs met de vlag van Goede Buur(t)straat. Het comité bestaat uit Manolito
The post Tweede buurtfeest

Lees meer »

3 ex-agenten veroordeeld voor dood Tyre Nichols in VS

In de Amerikaanse staat Tennessee zijn 3 voormalige agenten veroordeeld voor hun rol in de dood van de 29-jarige zwarte man Tyre Nichols. Zij riskeren celstraffen tot 20 jaar. De ex-agenten, die ook alle 3 zwart zijn, riskeerden aanvankelijk levenslange gevangenisstraffen, maar de jury achtte de zwaarste aanklachten niet bewezen.

Lees meer »

Elke partij in Roeselare heeft zijn ‘Roemeen’: verkiezingslijsten worden steeds diverser

De lijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Roeselare hebben alvast dit gemeen. Iedere partij lijkt zijn ‘Roemeen’ op de lijst te hebben. Niet onlogisch met zowat 3.000 Roemenen die in de stad wonen. “Een verkiezingslijst is een afspiegeling van de maatschappij, de trend is dus logisch”, meent politicoloog Herwig Reynaert.
The post Elke partij in Roeselare heeft zijn ‘Roemeen’: verkiezingslijsten

Lees meer »

Statiewijk klaar voor feestvierdaagse

De Statiewijk viert het komende weekend voor de 114de keer kermis. Wijkburgemeester Luc Hallewaert, voorzitter van het feestcomité Alexander Ockier en zijn medewerkers hebben een gevarieerde vierdaagse uitgewerkt met het praatcafé en het Oktoberfest als uitschieters.
The post Statiewijk klaar voor feestvierdaagse appeared first on KW.be.

Lees meer »