Vanaf vandaag verkeershinder bij reparatie van Brusselse Ring ter hoogte van Anderlecht Noord

De Brusselse mobiliteitsdienst Brussel Mobiliteit herstelt vanaf vandaag het wegdek van de Ring R0 ter hoogte van Anderlecht Noord. Tijdens de werken wordt de Binnenring afgesloten en moet het verkeer over twee keer twee versmalde rijstroken op de Buitenring. De snelheid blijft in beide richtingen beperkt tot 50 km/u.

 

Meer krantenkoppen in België

De hartverscheurende laatste berichten van slachtoffers Hamas-inval jaar geleden: “Tot ziens mama, ik hou van je”

Het zijn Whatsapp-gesprekken die afscheidsbrieven zouden worden. De Duitse krant ‘Bild’ verzamelde de laatste berichtjes van enkele slachtoffers van de dodelijke inval van Hamas in Israël, exact een jaar geleden. Maar liefst 1.200 personen op het festival Supernova en verschillende kibboetsen zouden het niet overleven. “Dit was het. Het is voorbij.”

Lees meer »

Fanclub de Pogiboys laten stickers maken van wereldkampioen Tadej Pogacar: “In de Ronde van Lombardije zien we hem voor het eerst in de regenboogtrui”

Tadej Pogacar won zondag na de Tour en de Giro op verbluffende wijze het WK en dus zijn het magnifieke tijden voor zijn fanclub de Pogiboys in sfeercafé Black Pearl op het Sint-Maartensplein in Wervik. Daarom zullen ze stickers van de kersverse wereldkampioen laten maken. En er zijn nog andere plannen.
The post Fanclub de Pogiboys laten stickers maken

Lees meer »

25 jaar geleden werd Sergio Quisquater op bijzondere wijze ‘opnieuw geboren’: “Ingeborg wist dat ik gemakkelijk slachtoffer was”

Tegen de wil van Sergio Quisquater (59) in duikt er nog regelmatig een persoonlijk fragment uit een oud VTM-programma op bij de zender. “Ze hebben daar het recht niet voor, dat staat contractueel vast”, legt hij uit. Het gaat om zijn deelname aan het programma ‘Wondere Wereld’ uit 1999, gepresenteerd door Ingeborg Sergeant. “Haar man en manager, Roland Keyaert, overtuigde

Lees meer »

Ex van Ingrid (59) krijgt 20 jaar cel nadat hij haar stalkte en neerschoot: “Waarom moest dit gebeuren voor er werd ingegrepen?”

Met opgeheven hoofd én ondersteund door haar nieuwe partner en drie dochters. Zo wandelde Ingrid Vermeiren (59) dinsdag de Mechelse rechtbank buiten. “Ik ben blij dat ze ons hebben gevolgd”, was haar eerste reactie op het vonnis van de rechters, die haar ex-partner Iwan Rombouts hebben veroordeeld tot een effectieve celstraf van 20 jaar. Net geen jaar geleden overleefde Ingrid

Lees meer »