Spookrijdster Jana D. (25) uit Menen aangehouden voor doodslag en poging doodslag: vrouw reed gezin wellicht bewust aan op A19

De 25-jarige spookrijdster uit Menen die zaterdagmorgen een dodelijk ongeval veroorzaakte op de A19 in Ieper, is aangehouden voor doodslag en poging doodslag, zo bevestigt het parket. Men gaat er nu van uit dat vrouw waarschijnlijk opzettelijk aan het spookrijden was. Bij het ongeval kwam vader Mario Laurier (63) om het leven, zijn echtgenote verkeert nog altijd in levensgevaar en hun beide kinderen zijn gewond. D. blijkt bovendien niet aan haar proefstuk toe. 

Meer krantenkoppen in België

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Buurtbewoners naar Raad van State omdat ze wél een nieuw Jan Breydelstadion willen: “Het is hoog tijd om ook onze stem te laten horen”

“We waren het beu dat de buurt in de persartikels altijd als tegenstander werd afgeschilderd.” Maar liefst 191 buurtbewoners van verschillende adressen trekken samen naar de Raad van State om de bouw van een nieuw voetbalstadion op de site van Olympia in Sint-Andries te versnellen. Dat dossier loopt immers al een hele tijd vertraging op omdat andere inwoners telkens opnieuw

Lees meer »

JCI Menen-Wevelgem is kweekvijver van jonge ondernemers: “Kom ook eens langs, je zal niet teleurgesteld zijn”

Ondernemersbloed stroomt daar waar het stromen moet. Maar in de aderen van de jonge ondernemers bij JCI Menen-Wevelgem borrelt het dagelijks stroomopwaarts met in het kielzog telkens weer leuke en straffe projecten.
The post JCI Menen-Wevelgem is kweekvijver van jonge ondernemers: “Kom ook eens langs, je zal niet teleurgesteld zijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lethysia Holvoet is eerste Winkelnaris Universalis

De 29-jarige Lethysia Holvoet werd op zaterdagavond 28 september de eerste Winkelnaris Universalis. Lethysia won de wedstrijd die georganiseerd werd door CultuurWinkel.
The post Lethysia Holvoet is eerste Winkelnaris Universalis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc

In Staden maakte Roel een heuse rapsong ter promotie van de kandidatuur van zijn vader Marc Van Ysacker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de toekomst

Vrijdag sloeg AERS Groep officieel de eerste paal van Aers Truck Plaza, een baanbrekend tankstation van de toekomst. Met ruimte een beveiligde parking voor 140 vrachtwagens, een supermarkt en een restaurant wordt Aers Truck Plaza dé plek voor vrachtwagenchauffeurs die de haven in Zeebrugge aandoen.
The post Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de

Lees meer »

Van uur tot uur: zo verliep vorig jaar de ongeziene Hamas-aanval op Israël die de huidige Gaza-oorlog in gang zette

Vandaag is het precies een jaar geleden dat strijders van Hamas en verwante organisaties de ongeziene verrassingsaanval op Israël uitvoerde die de huidige Gaza-oorlog in gang heeft gezet. Op 7 oktober 2023 drongen zij Israël binnen en slachtten ze genadeloos honderden mensen in het zuiden van het land af. Alsof dat nog niet erg genoeg was, richtten ze ook op

Lees meer »