Spookrijdster (25) fatale crash Ieper reed vermoedelijk “doelbewust”op auto in

De 25-jarige vrouw die zaterdag op de A19 in Zonnebeke een dodelijk ongeval veroorzaakte, bekende de dag ervoor nog voor de politierechtbank dat ze sporadisch cocaïne gebruikt. Het parket gaat ervan uit dat de vrouw met opzet inreed op de auto met een gezin van vier aan boord.

 

Meer krantenkoppen in België

Damesvoetbalploeg uit Alveringem moet onverwacht stoppen met spelen: “Gevochten tot de laatste snik”

In mei was er van onheil nog geen sprake en poseerden vijftien jonge dames van VVGA nog zeer enthousiast voor onze foto. Niettemin heeft de damesploeg haar laatste wedstrijd gespeeld. “Ik heb gevochten voor het voortbestaan, maar na veel trekken en sleuren heb ik de handdoek in de ring gegooid”, zegt Joyce Ooghe (21). Er zijn niet meer genoeg meisjes

Lees meer »

Boris Johnson doet opvallende bewering in memoires: “Koningin Elizabeth leed aan botkanker in haar laatste jaren”

Gewezen Brits premier Boris Johnson (60) beweert in zijn autobiografie Unleashed, die halverwege deze maand uitkomt, dat koningin Elizabeth in de laatste jaren van haar leven “een vorm van botkanker” had. Die onthulling valt te lezen in een deel van het boek dat maandag is gepubliceerd in de Britse krant Daily Mail. “Artsen waren bezorgd dat ze elk moment wel

Lees meer »

Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije legislatuur amper wissels: twee jonge raadsleden verlaten stad

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 13 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Lo-Reninge, zetelen er vandaag nog 11 in de gemeenteraad.
The post Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije

Lees meer »

Nieuwbouwwoningen op laagste peil in kwarteeuw

In de eerste helft van dit jaar is het aantal verleende vergunningen voor nieuwbouwwoningen en -appartementen in Vlaanderen naar het laagste peil in een kwarteeuw gezakt. Dat blijkt vandaag uit een analyse van ‘De Tijd’ op basis van gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Bruggeling onder de loep: Hendrik De Graeren het pestschilderij

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Hendrik De Graer en het pestschilderij.
The post Bruggeling onder de loep: Hendrik De

Lees meer »

Partner van vrouw uit Meerhout die van rots viel in Houffalize vrijgelaten uit gevangenis: “Frustratie en ongeloof bij haar ouders”

De man die ervan verdacht wordt dat hij zijn vriendin (33) uit Meerhout van een rots heeft geduwd in Houffalize, is vrijgelaten uit de gevangenis. Dat bevestigen het parket en de advocate van de nabestaanden. Hij blijft wel nog verdachte in de zaak. "Er is veel ongeloof en frustratie bij de ouders van het slachtoffer, want ze hebben hem geen

Lees meer »