Sonia Douvere kaartkampioene bij de Sportieve Manillers op de Bosmolens

Het seizoen van de Sportieve Manillers in lokaal Café Sportief op de Bosmolens werd zondagmiddag 6 oktober afgesloten met een kampioensfeest waar er uiteraard ook een blaadje gelegd werd. Sonia Douvere kroonde zich tot kampioene in een top vijf die door de dames werd gedomineerd.

Sonia Douvere eindigde dus eerste. Linday Reynaert behaalde zilver, voor Rudi Victor die zo de mannelijke kampioen werd. Geert Gadeyne (partner van Linda) eindigde vierde, Blanche Remmery vervolledigt de top vijf. De rode lantaarn is net als vorig jaar voor Frans Bogaert. Kaarters die willen aansluiten bij de club, kunnen zich aanmelden in het café. Er wordt iedere derde zaterdag van de maand gekaart.

The post Sonia Douvere kaartkampioene bij de Sportieve Manillers op de Bosmolens is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wat betekent de zaak-Diarra voor het Belgisch voetbal, en is het eindelijk gedaan met transfersommen van meer dan 100 miljoen?

De bom is gebarsten. Voetballers moeten sneller en goedkoper hun contract kunnen opzeggen, vindt het Europees Hof van Justitie. Dat betekent bijna zeker dat er een einde komt aan de astronomische transfersommen. Wat betekent dat voor het Belgisch voetbal, dat overleeft dankzij een transferinfuus? En kunnen clubs ook profiteren? Experts beantwoorden vier pertinente vragen.

Lees meer »

Worstelaar Bernard Vandamme (52) gaat met worstelpensioen: “Het afscheid van de kus op de biceps én mijn schuddende tetjes”

Nog één keer zijn handelsmerken: de kus op de biceps én zijn borstspieren laten stuiteren, of zoals hij zelf zegt: “Met de tetjes schudden”. Bernard Vandamme (52), de enige Belgische professionele worstelaar, stapt zaterdag voor een allerlaatste keer de ring in. “In Pakistan ben ik een wereldster en hier kan ik geen enkele nachtwinkel binnenstappen zonder herkend te worden.”

Lees meer »

Evenepoel en Pogacar houden zich (voorlopig?) koest, zorgt regen straks voor gevaarlijke finale?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Extra middelen om drugstrafiek in haven van Zeebrugge tegen te houden

Federaal minister van financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) heeft een budget vrijgemaakt om 50 extra medewerkers aan te werven in de haven van Zeebrugge. Daarnaast komen tegen eind 2023 de twee mobiele cargoscanners toe. Die maatregelen moeten er mee voor zorgen dat er het drugsverkeer in de haven zoveel mogelijk kan worden vermeden. En dat is nodig: in de eerste

Lees meer »

Eerste Oktoberfest met Les Copines en Yves Seghers

Op zaterdag 12 oktober is er in het Fabriekspand de eerste editie van het Oktoberfest. Onder andere charmezanger Jens, Yves Seghers en de PartyShakerz zorgen er voor de sfeer. “Inmiddels zijn al 650 kaarten verkocht”, aldus organisator Tim De Bree.
The post Eerste Oktoberfest met Les Copines en Yves Seghers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaamse regering wil apart stroomcontract voor laadpaal of warmtepomp: hoe werkt dat precies? En waar zit jouw voordeel?

De nieuwe Vlaamse regering wil dat gezinnen meerdere stroomcontracten kunnen afsluiten. Zo moet het mogelijk worden voor hetzelfde aansluitpunt zowel een apart stroomcontract voor de autolaadpaal als een voor de warmtepomp af te sluiten. Hoeveel bespaar je daarmee? En moet je dan extra elektriciteitsmeters laten installeren? Energie-expert Alex Polfliet legt uit hoe dat nieuwe systeem in zijn werk zou gaan.

Lees meer »

Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet

Pastoor Henk Gevaert van de Sint-Martinusparochie in Moorslede staat momenteel op non-actief. Het Bisdom Brugge zegt dat er wordt gezocht naar een nieuwe benoeming voor hem. Officieel is de pastoor al een tijdlang afwezig door ziekte.
The post Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dat was één van mijn grote drijfveren om mee te doen”: Sean Dhondt heeft meer zelfkennis dankzij deelname aan ‘De verraders’

“Ik had zonder twijfel nee gezegd.” Sean Dhondt (40) ontpopte zich de afgelopen weken tot strijdvaardige bondgenoot in ‘De verraders’, maar opperverrader William Boeva dacht daar anders over. Toen het tijd was om iemand te chanteren, koos de komiek zonder aarzelen voor Sean. Maar wat vond de radiostem daar zelf van? Heeft hij iets geleerd van zijn deelname? En hoe

Lees meer »

Royals op zondag – Prins William vraagt David Beckham mee op werkbezoek en prinses Delphine maakt reclame voor wafels

De Britse prins William neemt David Beckham mee op werkbezoek. Een ’toys for boys’-uitje. De Griekse, Spaanse en Deense koninklijke families verzamelen zich voor het huwelijk van prinses Theodora. Enkele kindertekeningen van Trix brengen bijna 3.000 euro op. En prinses Delphine promoot Belgische wafels. Reclame: een goed idee? Op zondag bundelen we het kleine en grote nieuws uit de wereld

Lees meer »