‘Russische Leonardo DiCaprio’ komt niet meer aan de bak door gewicht en moet naar het front

De 41-jarige Roman Burtsev is opgeroepen om in Oekraïne te strijden. De Rus zal een markante verschijning zijn aan het front, want hij verwierf bekendheid in zijn land als dubbelganger van Leonardo DiCaprio. Door gewichtstoename kwam hij echter niet meer aan de bak.

 

Meer krantenkoppen in België

Voor het eerst sinds 1967 opnieuw een ommegang rond de kerk in Schoten

In Schoten vindt dit weekend voor het eerst sinds de jaren 60 opnieuw een ommegang plaats. Het is een initiatief van de Sint-Cordulakerk, en verschillende verenigingen en politici zullen van de partij zijn. "Iedereen die nog eens immaterieel cultureel erfgoed wil beleven, mag meewandelen", klinkt het bij Christof Victor (N-VA), Schotens schepen voor Cultuur en Erfgoed.

Lees meer »

Mauro Devos is nieuw bij KSV Oostkamp en treft ex-ploeg

Het kan vlug keren in de voetbalsport. De competitie startte zo hoopgevend voor de jongens van de Valkaart, die gingen winnen in Petegem en vervolgens in eigen huis Zulte Waregem aftroefden. De derde confrontatie leverde een puntendeling op tegen RC Gent. Daarna gingen de jongens van coach Stijn Desmet twee keer met de billen bloot: 3-0 in Dikkelvenne en 0-3

Lees meer »

Diamant voor landbouwersechtpaar René en Lena

Voor het gepensioneerde landbouwersechtpaar René Duyck en Lena Jonckheere uit de Papegaaistraat was zondag 22 september een onvergetelijke dag.
The post Diamant voor landbouwersechtpaar René en Lena appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trouw loopt in het honderd bij Alise On Stage

Toneelvereniging ‘Alise on stage’ speelt in het weekend van 11, 12 en 13 oktober ‘Alleen Maar Yes, Yes, Yes’ in zaal De Link in de Meensesteenweg 412 in Rumbeke. Een trouwfeest met de toeschouwers als familie. Griet Bogaert speelt de rol van bruid Barbara, Kurt Ramon die van weddingplanner Stefano.
The post Trouw loopt in het honderd bij Alise

Lees meer »

BBC Koksijde wil opnieuw mooi bekerverhaal schrijven: “Ons meten tegen ploegen die hoger spelen”

Eddy Ponjaert neemt even de taken over van Dirk Goens als hoofdcoach van BBC Koksijde A. Na een foutloze start werd er vorig weekend voor het eerst verloren. Komend weekend is er een bekermatch tegen tweedeprovincialer BC Lamett Deerlijk-Zwevegem B.
The post BBC Koksijde wil opnieuw mooi bekerverhaal schrijven: “Ons meten tegen ploegen die hoger spelen” appeared first on

Lees meer »

Zoo Antwerpen neemt afscheid van icoon: nijlpaard Hermien (43) is ingeslapen

Droevig nieuws uit de Antwerpse zoo. Nijlpaard Hermien is vandaag ingeslapen in het bijzijn van haar dierenverzorgers. Het dier was hoogbejaard en sukkelde al enkele jaren met haar gezondheid. Ze werd 43 jaar oud. Haar stoffelijke resten worden onderzocht. “Zo blijft ze na haar dood een verschil maken voor haar soortgenoten”, schrijft de zoo in een bericht.

Lees meer »

Hubert geeft aan trainer Anderlecht te willen blijven: “Ik heb wel het gevoel dat deze job iets voor mij is”

Spannend werd de klassieker tussen Anderlecht-Standard nooit. Een duidelijke 3-0-zege voor paars-wit. En zo scoort David Hubert alweer punten. “Het is niet aan mij om een beslissing te nemen. Maar de band tussen spelers en coach is zeker aanwezig”, zegt Colin Coosemans. Ook Hubert zelf geeft aan zeker en vast niet rouwig te zijn om het definitief over te nemen.

Lees meer »