Matador (27) raakt zwaargewond wanneer stier hem meerdere keren spietst en de lucht in gooit

Een matador is zondag zwaargewond geraakt tijdens stierenvechten in Madrid. Andrés Roca Rey (27) nam het op tegen een stier van zo’n 1.300 kilogram toe het plots misliep: hij werd enkele keren gespietst en de lucht in gekatapulteerd. De bloedende man slaagde er nog in het gevecht af te maken, maar moest nadien geopereerd worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Salon De Ridder in Brugge ontvangt 20 jonge kappers uit… Amerika: “Ze zijn erg leergierig!”

Kapsalon De Ridder in Brugge had maar liefst 20 jonge Amerikaanse kappers in spe over de vloer. “Voormalig zaakvoerder William De Ridder, die nu in Amerika woont en daar kappersopleidingen geeft, legde de connecties en we gaven de lessen samen met het salon van Glenn Engels”, zegt zaakvoerster Charlotte de Vreeze.
The post Salon De Ridder in Brugge ontvangt

Lees meer »

Renners in de regen vertrokken, krijgen we een duel tussen Pogacar en Evenepoel?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Familie opgelucht nadat doodrijder van studente Hannelore zwaardere straf krijgt: “Laat dit signaal zijn voor de maatschappij”

“We zijn opgelucht. Dat het proces dat een lijdensweg was eindelijk achter de rug is én dat hij zwaarder gestraft werd. Laat dit een signaal zijn voor de maatschappij: zo gedraag je je niet in het verkeer.” De familie van studente Hannelore Reyniers (21) zijn opgelucht nu doodrijder Wesley D. (43) zwaarder gestraft werd in beroep. Hij kreeg vier jaar

Lees meer »

André Ledaine gehuldigd als verdienstelijke inwoner 2024

Het feestcomité Westerkwartier-Vlaams Plein riep André Ledaine uit tot meest verdienstelijke inwoner van de wijk. De laureaat voor 2024 baat langs de Nieuwpoortsesteenweg de bekende elektrowinkel uit. Hij draagt het Feestcomité al twee decennia een warm hart toe. Winnaar André Ledaine wordt op de foto omringd door diens echtgenote Claudine Dekeyzer, Martine Sys, Tamara Derous
The post André Ledaine

Lees meer »