Luxeconcern Richemont verkoopt zorgenkind YNAP

10:35 Het Zwitserse luxehuis Richemont vindt dan toch een koper voor zijn verlieslatende online retailer Yoox-Net-A-Porter (YNAP). Het is de Duitse groep Mytheresa. 

Meer krantenkoppen in België

Grote staking Amerikaanse havenarbeiders voorbij na voorlopig akkoord

De stakende havenwerkers in veertien grote havens aan de Amerikaanse oostkust gaan weer aan de slag. Dat hebben de vakbond en de werkgevers donderdagavond (lokale tijd) laten weten in een gezamenlijke verklaring. De twee partijen hebben een “principeakkoord” bereikt over de lonen en het sociaal akkoord is verlengd tot 15 januari.

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “Iemand riep dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Jaar na dood juf Annelies (43) komen vrienden samen in Geluwe: “We willen mooie herinneringen delen”

Op woensdag 4 oktober vorig jaar werd Annelies Verschaeve (42) in de woning van haar ex-partner Sebastien H. (37) in Menen vermoord. Ze gaf les in vrije basisschool De Graankorrel in de Magdalenastraat in Wervik. Met haar kinderen Rune en Noa woonde juf Annelies in de Menenstraat in Geluwe. Familie en vrienden komen vrijdagavond samen in café Den Onderweireld op

Lees meer »

Lethysia Holvoet is eerste Winkelnaris Universalis

De 29-jarige Lethysia Holvoet werd op zaterdagavond 28 september de eerste Winkelnaris Universalis. Lethysia won de wedstrijd die georganiseerd werd door CultuurWinkel.
The post Lethysia Holvoet is eerste Winkelnaris Universalis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evenepoel en Pogacar houden zich (voorlopig?) koest, zorgt regen straks voor gevaarlijke finale?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Eerst hackte Kevin D. American Airlines, daarna kraakte hij website van Sportpaleis en ging er met viptickets vandoor

Vandaag, maandag, behandelt de Mechelse rechtbank het proces van Kevin D. (30). De Mechelaar haalde in 2022 het nieuws, omdat hij het computersysteem van American Airlines had gehackt. Hij zat bijna een jaar in een Italiaanse cel en een uitlevering aan de VS kon maar op het nippertje worden vermeden. Nu moet D. zich verantwoorden voor het hacken van de

Lees meer »

Decospan Menen wil volle buit pakken in nieuwe zaal

Decospan Volley Team Menen voert na twee speeldagen de ranglijst aan na zeges tegen Haasrode-Leuven en Guibertin. Deze week staan er twee wedstrijden op de kalender. Donderdag trekt de ploeg van Yentl Bille naar promovendus Brabo Antwerp VT. Zaterdag wordt de nieuwe sporthal, cc De Steiger, ingezegend met een wedstrijd tegen Knack Roeselare. Vorig week omzeilde de ploeg van Yentl

Lees meer »

Legislatuur met liefst 20 wissels in Oostende

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 41 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Oostende, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Legislatuur met liefst 20 wissels

Lees meer »

“Simone is heel lief, ik behoud volste vertrouwen in hem”: partners blijven pal achter verdachten in Frans verkrachtingsproces staan

In het Franse verkrachtingsproces zijn de partners van zeven medeverdachten aan het woord gekomen. Opvallend: stuk voor stuk blijven ze achter hun man staan. De lieftallige echtgenoot die zij kennen, kan in hun hoofd niet gerijmd worden met de griezel die een bewusteloze vrouw misbruikt. “Simone is heel lief, ik blijf het volste vertrouwen in hem behouden”, getuigde een 28-jarige

Lees meer »

Twee Chinezen gedood bij aanslag in Pakistan

Twee Chinezen die aan een project voor een kerncentrale in Pakistan werkten, zijn volgens de Chinese ambassade gedood bij een aanslag. Die werd maandag opgeëist door een separatistische groepering uit de provincie Beloetsjistan.

Lees meer »

Filmvertoning Vis! van boot tot bord vrijdag in Scharpoord

Vrijdag 4 oktober vindt in Cultureel Centrum Scharpoord de eerste publieke vertoning plaats van Vis!. Deze documentaire toont de evolutie van de visserij, handel en verwerking tot een moderne sector. De film ontstond naar een idee en in een regio van Maarten du Bois en bevat onder meer beelden van oud-visser Pedro Rappé.
The post Filmvertoning Vis! van boot

Lees meer »

Enthousiaste dj’s tijdens Prettige Pretfuif van KLJ

Op zaterdag 12 oktober organiseert KLJ Moorslede de jaarlijkse Prettige Pretfuif. De loods Deryckere – D’Hondt langs de Gentsestraat in Moorslede wordt omgetoverd tot een echte fuiflocatie.
The post Enthousiaste dj’s tijdens Prettige Pretfuif van KLJ appeared first on KW.be.

Lees meer »