Koen De Bouw openhartig over misbruik in zijn jeugd: “Ik heb het nooit aan mijn ouders verteld, omdat ik het hen wilde besparen”

“Ik heb lang gedacht: als ik er niet over spreek, dan bestaat het niet.” Koen De Bouw (60) heeft in ‘Touché’ op Radio 1 openhartig verteld over het misbruik uit zijn jeugd. De acteur deed dat naar aanleiding van zijn rol in ‘Julie zwijgt’, een film die gaat over het stilzwijgen van een slachtoffer. 

Meer krantenkoppen in België

Thomas krijgt makeover tijdens ‘Blind Getrouwd’ huwelijksreis in Mexico: “Karlien mag kiezen wat ermee gebeurt”

In de categorie ‘zaken die je zeker moet gedaan hebben op huwelijksreis in Mexico’: je kersverse echtgenoot restylen. Het is dan misschien geen mainstream activiteit, maar blind trouwen is dat ook niet. Karlien en Thomas trekken Mexico City dan ook in met een missie: een nieuw kapsel voor Thomas, die het lot van zijn lokken in de handen legt van

Lees meer »

“Zelfs na haar ontslag lieten ze haar niet met rust”: ex- politievrouw (29) stapte uit het leven na pesterijen, parket onderzoekt verband

Stapte een ex-politievrouw (29) uit het leven omdat één of meerdere politiemannen van het Oostendse korps haar bleven pesten, zelfs jaren na haar ontslag? Op die vraag probeert het parket een antwoord te vinden. De jonge vrouw liet verschillende documenten — zelfs een videoboodschap — na die volgens haar familie in die richting wijzen. “Ze joegen haar de dood in”,

Lees meer »

Belgische neanderthalers aten vogels en maakten werktuigen van de botjes

Snijsporen op vogelbotjes uit de grot Scladina, in de buurt van Namen, geven aan dat neanderthalers er verschillende vogelsoorten aten en van sommige botjes gebruiksvoorwerpen maakten. Dat blijkt uit onderzoek van het Instituut voor Natuurwetenschappen en de universiteit van Luik. Scladina is nog maar de tweede vindplaats die aantoont dat neanderthalers werktuigen maakten van het bot van een vogel.

Lees meer »

Al tweede dag op rij cyberaanval op overheidswebsites: wat willen de hackers bereiken en komen onze verkiezingen in gedrang?

Nadat maandag websites van enkele steden en provincies te maken kregen met cyberaanvallen, zijn dinsdag havens en enkele steden gemeenten aan de beurt. Opnieuw zit het pro-Russische collectief ‘NoName057’ achter de aanval. Wat willen die hackers bereiken en komen de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 13 oktober in het gedrang?

Lees meer »

Een bokser, twee politica’s en de broer van… Dit zijn de 34 deelnemers van ‘De slimste mens ter wereld’

De equipe van Erik Van Looy (62) is compleet. Vanaf maandag 14 oktober starten opnieuw 34 deelnemers een kennisstrijd om de felbegeerde oorkonde van ‘De slimste mens ter wereld’. Verrassingen als Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verruggen en Milow gaf Van Looy eerder vrij, nu komen daar onder meer twee politica’s, een zangeres en een wel érg goede bekende van de

Lees meer »

Na Pommelien Thijs krijgt ‘Knokke off’-acteur Eliyha Altena krijgt nu Julia van K3 als filmlief: “Tijd om elkaar te leren kennen was er niet”

De opnames in Malta voor de nieuwe film ‘K3 en het lied van de zeemeermin’ zitten erop. Dat schrijft regisseur Bart Van Leemputten op Instagram. Hanne, Marthe en Julia vertrokken begin september naar het eiland samen met hun dansers en verschillende acteurs. Zo heeft ‘Knokke off’-acteur Eliyha Altena een rolletje in de film, maar ook de 10-jarige Stan ziet zijn

Lees meer »

Burgerpartij ‘Voor 8560’ in Wevelgem voert campagne met een …ezel: “Want hij stoot zich geen twee maal aan dezelfde steen”

In Wevelgem pakt de onafhankelijke burgerpartij ‘Voor 8560’ op Facebook uit met enkele ludieke filmpjes in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober. ‘Voor 8560’ noemt het opvallend initiatief ‘financiële opvoeding’ met in de hoofdrol lijsttrekker Delphine Jodts, lijstduwer Philip Sergeant en… een ezel.
The post Burgerpartij ‘Voor 8560’ in Wevelgem voert campagne met een …ezel: “Want

Lees meer »

Isabelle (44) publiceert eerste prentenboek: “Ik vind rust in het schrijven”

Isabelle D’hont uit Sint-Eloois-Winkel brengt haar eerste prentenboek op de markt. ‘Ravi en de rode panda’ is verkrijgbaar in tal van boekhandels. “De rode panda, een bedreigde diersoort, staat centraal in mijn boek”, aldus Isabelle.
The post Isabelle (44) publiceert eerste prentenboek: “Ik vind rust in het schrijven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij begon als achtergronddanser van Madonna en werd haar manager, steun en toeverlaat: Queen of Pop verliest tien dagen na stiefmoeder nu ook haar jongere broer aan kanker

Madonna (66) verliest in korte tijd opnieuw een familielid. Nadat haar stiefmoeder Joan Ciccone op 24 september is bezweken aan kanker, is vrijdag ook de 63-jarige broer van de zangeres overleden aan de gevolgen van de ziekte. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat een manager het overlijden van Christopher Ciccone heeft bevestigd.

Lees meer »

“Als hij het doelwit was, is het wel mislukt”: wilde Israël deze man treffen met aanval waarvoor Robin Ramaekers uitrukte?

Het is geen typische Hezbollah-wijk waar het team van VTM NIEUWS woensdagnacht is aangevallen. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers liep daarbij verschillende breuken op in het gezicht en cameraman Stijn De Smet werd in zijn been geschoten. Bachoura ligt vlakbij het parlement en tal van ambassades — ook de Belgische — en gold als een veilig stukje van de Libanese hoofdstad Beiroet.

Lees meer »