Kenny De Ketele stopt als pistebondscoach en wordt… champagneverkoper: “Ik moet dit doen als ik gelukkig wil blijven”

Kenny De Ketele (39) gaat zijn leven helemaal omgooien. De pistebondscoach doet het jaar nog uit bij de wielerbond, maar gaat daarna verder als champagneverkoper. “Ik had een droomjob, maar ik voelde aan alles dat het tijd is voor iets anders. Ik kies voor mijn kinderen en mijn partner.” 

Meer krantenkoppen in België

Meisjes roken en vapen voor het eerst evenveel als jongens

De tijd lijkt voorbij dat jongens meer roken en vapen dan meisjes. Uit een leerlingenbevraging van het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs blijkt dat meisjes vorig schooljaar evenveel rookten als jongens, zowel klassieke sigaretten als e-sigaretten. De bevraging toont ook opnieuw de gestegen populariteit van e-sigaretten.

Lees meer »

Blauwe zone verkleint en verdwijnt in Geluwe: “Parkeerdruk beter verdelen”

De blauwe zone in Wervik wordt ingekort en die in Geluwe verdwijnt. “De aanpassingen zijn bedoeld om het parkeren in de stad te optimaliseren en de parkeerdruk beter te verdelen”, zegt schepen van Mobiliteit Tom Durnez (CD&V). “Deze maatregelen komen er als reactie op de vraag van inwoners en uit analyse van gegevens van de bestaande blauwe zone.”
The

Lees meer »

Boekhoudster stal 93.000 euro van hogeschool, maar krijgt geen straf: “Ik zal alles netjes terugbetalen”

Een 40-jarige ex-boekhoudster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft de gunst van de opschorting gekregen na jarenlange huisdiefstal. De vrouw vervalste facturen en maakte de school zo 93.618 euro lichter. Daarmee deed ze thuis allerhande inkopen. De vrouw krijgt dus geen straf, maar moet voorwaarden naleven. “Ik zal alles netjes terugbetalen volgens een afbetalingsplan”, belooft de vrouw.

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We komen snel naar huis, maar het gevaar is voor ons nog niet geweken”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Ambitieuze plannen voor voormalig gouvernement op de Burg terug naar af: “Nieuwe eigenaar wil zuiver residentieel project”

De plannen met het gouvernementsgebouw op de Burg – met luxeappartementen, exporuimte en een rooftoprestaurant – zijn weer van tafel. De eigenaar die ze zou ontwikkelen, met toparchitect David Chipperfield, heeft het complex immers doorverkocht. “Dit is heel pril, dus we weten nog niet wat de nieuwe plannen zijn”, zegt schepen Franky Demon.
The post Ambitieuze plannen voor voormalig

Lees meer »

KIJK. Joe Jonas schrapt verwijzing naar Diddy uit bekend nummer: ook in Sportpaleis aangepaste versie

Joe Jonas (35) van de Jonas Brothers distantieert zich van Sean ‘Diddy’ Combs, nadat de Amerikaanse rapper is gearresteerd op verdenking van sekshandel en afpersing. De songtekst van de megahit ‘Cake By The Ocean’ is daarom aangepast. Wat eerst klonk als ‘I’ll be Diddy, you’ll be Naomi’, wordt nu gezongen als ‘I’ll be Watts, you’ll be Naomi’. Ook in het

Lees meer »

Jennifer (22) uit Kemmel dingt mee naar kroontje Miss Grand International in Thailand: “Een droom die werkelijkheid wordt”

Jennifer Felix, die in Kemmel het schoonheidssalon JLBeauty uitbaat, reisde onlangs af naar Cambodja en Thailand om er deel te nemen aan Miss Grand International, een missverkiezing die voor vrede in de wereld pleit. “Ik zou uiteraard goed willen scoren, maar ik ben al blij dat ik mag deelnemen.”
The post Jennifer (22) uit Kemmel dingt mee naar kroontje

Lees meer »