Een bokser, twee politica’s en de broer van… Dit zijn de 34 deelnemers van ‘De slimste mens ter wereld’

De equipe van Erik Van Looy (62) is compleet. Vanaf maandag 14 oktober starten opnieuw 34 deelnemers een kennisstrijd om de felbegeerde oorkonde van ‘De slimste mens ter wereld’. Verrassingen als Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verruggen en Milow gaf Van Looy eerder vrij, nu komen daar onder meer twee politica’s, een zangeres en een wel érg goede bekende van de quizmaster bij. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Vals of echt? Fans speculeren over verandering in ‘popprinses’ Sabrina Carpenters uiterlijk

Sabrina Carpenter (25) is volop bezig aan haar Short ‘n’ Sweet-tour in Noord-Amerika. Ze paradeert op het podium in glitteroutfits en hoge hakken, maar het zijn vooral haar lange blonde lokken die met de aandacht gaan lopen. Fans vermoeden dat de zangeres een pruik of haarstuk draagt, aangezien ze nu een veel volumineuzer kapsel lijkt te hebben. “Het is normaal

Lees meer »

E40 richting kust versperd na drie ongevallen in Beernem

Door drie ongevallen ter hoogte van Beernem is de E40 richting kust momenteel versperd. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum woensdag. In totaal is het daardoor ongeveer een uur aanschuiven.
The post E40 richting kust versperd na drie ongevallen in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kustondernemers reageren op wensbeeld nieuwe Zeedijk in De Panne: “Zullen we nog onze terrassen en strandcabines kunnen zetten?”

“Ik hoop dat er nog plaats is voor ons op het strand nu de toekomstige Zeedijk zoveel breder wordt.” Elianne Bartholomeus, die al 34 jaar het gezicht is van Cabine Maria op het strand in De Panne, maakt zich zorgen over het wensbeeld van de nieuwe Zeedijk dat meerderheidspartijen Het Plan-B en ACT!E recent hebben voorgesteld tijdens de gemeenteraad. En

Lees meer »

Trump keert terug naar plek waar op hem is geschoten en roept vriend Elon Musk op podium

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is zaterdag teruggekeerd naar Butler (Pennsylvania), de plek waar op hem werd geschoten. Hij noemde schutter een “kwaadaardig monster” en gaf zijn politieke tegenstanders nog maar eens de schuld. Elon Musk sprak de menigte ook toe en zei: “De beste karaktertest is zien hoe iemand zich gedraagt als hij onder vuur ligt”.

Lees meer »