“Een andere coach zal over een zekere status moeten beschikken om Hubert te overtreffen”: Marc Degryse over de trainerskwestie bij Anderlecht

Gaat Anderlecht verder met interim-trainer David Hubert of niet? Dat is deze interlandperiode de vraag bij paars-wit. “Anderlecht kan in z’n zoektocht naar een nieuwe coach een voorbeeld nemen aan Club: je hoeft het niet altijd ver te zoeken”, stelt onze analist Marc Degryse. Voorts heeft hij het ook over het gelijkspel tussen Club Brugge en Union. “Te veel spelers bij Club zijn niet op niveau.” 

Meer krantenkoppen in België

JCI Menen-Wevelgem is kweekvijver van jonge ondernemers: “Kom ook eens langs, je zal niet teleurgesteld zijn”

Ondernemersbloed stroomt daar waar het stromen moet. Maar in de aderen van de jonge ondernemers bij JCI Menen-Wevelgem borrelt het dagelijks stroomopwaarts met in het kielzog telkens weer leuke en straffe projecten.
The post JCI Menen-Wevelgem is kweekvijver van jonge ondernemers: “Kom ook eens langs, je zal niet teleurgesteld zijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Portret van seksueel roofdier dat telkens aan de val wist te ontsnappen: de vele controverses rond Sean ‘Diddy’ Combs

‘It’s bad boy for life.’ De tekst van z’n grootste hit klinkt nu bijzonder wrang. Want Sean ‘Diddy’ Combs (54) blijkt niet simpelweg een bad boy, wel een seksueel roofdier van het ergste allooi. De rapper kijkt aan tegen meer dan honderd aanklachten voor seksueel misbruik, waarbij zelfs een kind van amper 9 jaar betrokken zou zijn. En zo is

Lees meer »

Pogacar rijdt op eerste beklimming van de San Luca meteen een gaatje bijeen, Evenepoel is niet mee

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Filmvertoning Vis! van boot tot bord vrijdag in Scharpoord

Vrijdag 4 oktober vindt in Cultureel Centrum Scharpoord de eerste publieke vertoning plaats van Vis!. Deze documentaire toont de evolutie van de visserij, handel en verwerking tot een moderne sector. De film ontstond naar een idee en in een regio van Maarten du Bois en bevat onder meer beelden van oud-visser Pedro Rappé.
The post Filmvertoning Vis! van boot

Lees meer »

Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel in de koudste maanden van het jaar”

Het Witte Paard in Blankenberge bevestigt opnieuw zijn status als het leidende variététheater in Vlaanderen. Meer dan 33.000 bezoekers kwamen kijken naar de twee zomershows ‘Hot Summer Night’ en ‘Jonger dan je denkt’. Zo bevestigt Het Witte Paard zijn groei jaar na jaar.
The post Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel

Lees meer »

Eerste steen nieuw ontmoetingscentrum Staden is gelegd:“Dit moet een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt”

Het gemeentebestuur legde de eerste steen voor het nieuwe ontmoetingscentrum in Oostnieuwkerke. Het gebouw moet volgens burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) een belangrijke plek worden voor het verenigingsleven en de inwoners van de gemeente. Het project zet volgens de burgervader ook sterk in op duurzaamheid, toegankelijkheid en verbondenheid met de groene omgeving van het Brigidapark.
The post Eerste steen

Lees meer »