Conrad Janssens en Cesar Casier haalden kibbelend de finale in ‘Klopjacht’: “We gaan heel selectief zijn met nieuwe tv-optredens”

“Ze hebben ons niet kunnen pakken, dus ergens zijn we toch de winnaars”, klinkt het teleurgesteld en tegelijk trots bij Conrad Janssens en Cesar Casier. Ondanks helikoptervluchten, slimme afleidingsmanoeuvres en uitgekiende strategieën waren de speurders hen net te slim af in ‘Celebrity Klopjacht’. Voor de twee was het hun tv-debuut als koppel. En dat bleek best confronterend, vertellen ze aan HLN. “Na de eerste aflevering hebben we meteen een gesprek gehad met Play4.” 

Meer krantenkoppen in België

Kiezen deze 4 politici voor zwarte piet of roetpiet? Wat vinden ze van GAS-boetes? En hangen ze de regenboogvlag uit? Dit was ‘Eerste keus’

Moeten we vasthouden aan zwarte piet of gaan we beter voor roetpiet? En moeten steden en gemeentes een regenboogvlag uithangen in de strijd tegen homohaat en trans haat? Filip Brusselmans (Vlaams Belang), Hafsa El-Bazioui (Groen), Laure Uwase (CD&V) en Bart Somers (Open VLD / Voor Mechelen) buigen zich over deze en andere vragen in de tweede aflevering van "Eerste keus".

Lees meer »

“Het is ook onze fout”: Italiaanse belofterenner schrijft pakkend pleidooi voor meer veiligheid na dood Muriel Furrer

De tragische dood van Muriel Furrer (18) op het afgelopen WK wielrennen in Zürich zindert na in wielerland. De Italiaanse renner Andrea Raccagni Noviero, een 20-jarige belofte van Soudal Quick-Step, heeft op Instagram een aangrijpende post gedeeld over zijn eigen schuldgevoel bij het overlijden. “Omdat ik de kans had om te spreken en het niet gedaan heb.”

Lees meer »

Orkaan Kirk zet koers richting West-Europa: wat mogen we in België verwachten?

Komende dagen staat ons een wisselvallig weerpatroon te wachten. Zeker naar het einde van de week wanneer de restanten van orkaan Kirk het westen van Europa zullen beïnvloeden. Wat zal de impact daarvan zijn in onze omgeving? Weeranalist Nicolas Roose blikt vooruit met de laatste weermodellen en schat de kansen in op hevige windstoten en grote hoeveelheden regen.

Lees meer »

Ga stemmen en krijg een gratis fles wijn bij deze drie Tieltse handelaars

Net als bij de vorige verkiezingen bundelen Wouters Kwaliteitsvis, De Smaak Van Kaas en ‘t Dul Kieken de krachten voor een wijnactie op zondag 13 oktober. Dit keer hoef je niet eens je stembrief te tonen om een gratis fles wijn te krijgen.
The post Ga stemmen en krijg een gratis fles wijn bij deze drie Tieltse handelaars appeared

Lees meer »

Joyce van café Mandeldaele blaast Emelgem Kermis nieuw leven in: “Foorkramen op het plein voor de kerk”

Op 11, 12 en 13 oktober is er kermis in Emelgem. En dat dankzij Joyce Naeyaert van café Mandeldaele die de oude traditie nieuw leven in blies. “Het is ook het verkiezingsweekend, we verwachten veel volk.”
The post Joyce van café Mandeldaele blaast Emelgem Kermis nieuw leven in: “Foorkramen op het plein voor de kerk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Blauwe zone verkleint en verdwijnt in Geluwe: “Parkeerdruk beter verdelen”

De blauwe zone in Wervik wordt ingekort en die in Geluwe verdwijnt. “De aanpassingen zijn bedoeld om het parkeren in de stad te optimaliseren en de parkeerdruk beter te verdelen”, zegt schepen van Mobiliteit Tom Durnez (CD&V). “Deze maatregelen komen er als reactie op de vraag van inwoners en uit analyse van gegevens van de bestaande blauwe zone.”
The

Lees meer »

Hezbollah zegt hoofdkwartier Mossad in Tel Aviv te hebben aangevallen – VS roepen Israël op om luchthaven Beiroet niet te bombarderen

De Libanese beweging Hezbollah heeft naar eigen zeggen een raketsalvo afgevuurd op de belangrijkste Israëlische basis voor militaire inlichtingen, waar ook het hoofdkwartier van de Mossad gehuisvest is. De pro-Iraanse sjiitische militie droeg de actie op aan zijn leider Hassan Nasrallah, die eind september omkwam bij een Israëlische aanval. De VS roepen Israël intussen op de luchthaven van Beiroet niet

Lees meer »

Meta-topman Mark Zuckerberg nu tweede rijkste persoon ter wereld

Mark Zuckerberg, de topman van Facebook-moederbedrijf Meta Platforms, is een plek gestegen op de ranglijst van rijkste personen ter wereld. Met een vermogen van ruim 206 miljard dollar heeft hij Amazon-topman Jeff Bezos ingehaald. Daarmee staat hij voor het eerst op de tweede plaats op de Bloomberg Billionaires Index.

Lees meer »

Alsnog effectieve celstraf voor twintiger die Brugse studio in brand stak met taalcursus: “Hij is met de noorderzon verdwenen”

Een 24-jarige Afghaan heeft alsnog 37 maanden effectieve celstraf gekregen voor brandstichting in zijn Brugse studio. S.S. kreeg zijn straf destijds deels met uitstel opgelegd, maar hij leefde de voorwaarden niet na.
The post Alsnog effectieve celstraf voor twintiger die Brugse studio in brand stak met taalcursus: “Hij is met de noorderzon verdwenen” appeared first on KW.be.

Lees meer »