Brusselse specialist in juridische software Klea in Britse handen

11:05 De specialist in juridische software voor multinationals Klea, die actief is in 100 landen, wordt overgenomen door de Britse wereldspeler Quantios. ‘We kunnen nu varen met hun wind in de zeilen.’ 

Meer krantenkoppen in België

“Na 25 jaar op die stoel, wou ik eens iets anders doen”: Boom uit ‘The Masked Singer’ blijkt bekend VRT-gezicht

“In mijn job heb je een zekere sérieux die je niet zomaar op het spel wil zetten”. Het schermgezicht dat vrijdagavond afviel in ‘The Masked Singer’ had wel wat overtuiging nodig om het pak van Boom aan te trekken. Maar zijn deelname was een welgekomen verademing van zijn dagelijkse job. “Dit heeft deugd gedaan.” Opgelet, hierna volgen spoilers.

Lees meer »

Youtuber Acid treft financiële regeling met ouders van ex-Reuzegommer over schadevergoeding

Youtuber Nathan Vandergunst, bekend als Acid, heeft een financiële regeling getroffen met de ouders van de ex-Reuzegommer die hem gedagvaard hadden. Nadat Acid in een video de identiteit van een ex-lid van de omstreden studentenclub bekend had gemaakt, werd het restaurant van de ouders van de man belaagd. Vandergunst werd in februari veroordeeld tot het betalen van een voorlopige schadevergoeding

Lees meer »

Voor het eerst sinds eind juli weer vluchten van TUI fly op luchthaven in Deurne: omleidingen via Zaventem voorbij

Op de luchthaven in Deurne vertrekken vanaf vandaag weer vluchten van TUI fly. Al sinds eind juli waren er geen vluchten meer door problemen met reserve-onderdelen voor de vliegtuigen die de luchtvaartmaatschappij daar inzet. Passagiers moesten maandenlang vertrekken vanop Zaventem, omdat de Boeings van TUI fly niet in Deurne kunnen landen. De vertrek- en landingsbaan is daarvoor te kort.

Lees meer »

Busbouwer VDL in Roeselare mag Nederlandse bussen maken

De Nederlandse vervoersmaatschappij Arriva heeft 157 elektrische bussen besteld bij het industrieconcern VDL. Een deel van die bussen zal in de VDL-fabriek in Roeselare geproduceerd worden, bevestigt een woordvoerder. “We hebben twee sites voor elektrische bussen, in Roeselare en in Valkenswaard, en afhankelijk van de beschikbare capaciteit wordt de productie verdeeld”, klinkt het.
The post Busbouwer VDL in Roeselare

Lees meer »

Speurders zaten zo dichtbij, maar tegelijk mijlenver af: niemand had kunnen gokken wie afvaller Boom is in ‘The Masked Singer’

Het bleek een moeilijke zoektocht in de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Speurders Boris Van Severen, Tine Embrechts, Aaron Blommaert en William Boeva raakten het maar niet eens over onder andere Poppemie en Boom en moesten meermaals de hulp van het publiek inschakelen. En wie er in afvaller Boom schuilt, had niemand ooit durven raden. Let op: hier volgen

Lees meer »

Studenten nemen diploma in ontvangst op Grote Markt van Brussel

Naar jaarlijkse traditie zijn op de Grote Markt van Brussel diploma’s uitgereikt aan de afgestudeerde studenten van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). De VUB-studenten mochten eerst in het Patriciërshuis hun blauwe toga in ontvangst nemen. Ze presenteerden zich vervolgens op het balkon van het Stadhuis, waarna de diploma’s werden uitgereikt.

Lees meer »

Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit

Drie kandidaten komen bij deze verkiezingen uit voor een andere partij. Hugo De Bondt ruilde N-VA in voor Vlaams Belang, Matthias Vyncke ruilde Open VLD in voor N-VA en Dirk Rosson stapte van de socialisten naar PVDA over.
The post Overgestapt uit onvrede: drie kandidaten uit Brugge komen deze verkiezingen voor een andere partij uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel laat iedereen achter na 70 kilometer, Stuyven bij de achtervolgende groep

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Filmvertoning Vis! van boot tot bord vrijdag in Scharpoord

Vrijdag 4 oktober vindt in Cultureel Centrum Scharpoord de eerste publieke vertoning plaats van Vis!. Deze documentaire toont de evolutie van de visserij, handel en verwerking tot een moderne sector. De film ontstond naar een idee en in een regio van Maarten du Bois en bevat onder meer beelden van oud-visser Pedro Rappé.
The post Filmvertoning Vis! van boot

Lees meer »