STVV en AA Gent delen de punten, en daar mogen vooral de Buffalo’s blij mee zijn

AA Gent krijgt maar geen constante in zijn prestaties en resultaten. Na de hoopgevende prestatie op Chelsea mocht het nu (heel) blij zijn met een gelijkspel in Sint-Truiden. 

Meer krantenkoppen in België

Mikadoschool koestert grote (ver)bouwplannen: “Van renovatie bestaande klasjes tot nieuwe refter en klimaatspeelplaats”

Na twintig jaar geduldig wachten is er witte rook voor de ambitieuze (ver)bouwplannen in de Oeselgemse vestiging van de Mikadoschool. De Vlaamse overheid zet subsidies opzij voor de renovatie van enkele bestaande gebouwen en pompt geld in een nieuwe refter en klasjes. Als kers op de taart komt er een gloednieuwe klimaatspeelplaats waar de kinderen mee mochten over brainstormen.

Lees meer »

Gabriël en Jacqueline vieren platina huwelijksjubileum

Gabriël Mispelon en Jacqueline Boussemaere vierden hun zeventigste huwelijksverjaardag. Ze zijn precies op delfde dag van hetzelfde jaar geboren op 13 september 1935. Jacqueline is één uur jonger dan Gabriël. “Thuis waren we met vier kinderen. Mijn vader Jules was mandenmaker en handelaar in kolen en klompen, terwijl moeder het huishouden voor haar rekening nam”,
The post Gabriël en

Lees meer »

Yellow Dragons is nieuw in het dameszaalvoetbal

In de damesliga Ter Straeten zaalvoetbal in Varsenare werd de competitie voor dit seizoen uitgebreid naar zeven ploegen. Yellow Dragons is een nieuwkomer.
The post Yellow Dragons is nieuw in het dameszaalvoetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

De nieuwe Vlaamse ministers zijn nog niet aan de nieuwe patatjes

Voilà, we hebben een nieuwe Vlaamse regering. 113 dagen na de verkiezing van 9 juni kunnen straks de nieuwe Vlaamse excellenties de eed afleggen in het Vlaamse parlement. Een nieuwe Vlaamse regering die met minister-president Matthias Diependaele en vier andere ministerposten erg N-VA kleurt. De twee andere regeringspartijen CD&V en Vooruit krijgen elk twee ministerposten. De namen zijn ondertussen genoegzaam

Lees meer »

Koers even geneutraliseerd nadat trein moest passeren, Evenepoel en Pogacar houden zich (voorlopig?) koest

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge

Op maandag 7 oktober wordt sportcoach Laure Verbeke uit Vlamertinge 30 jaar en dat wil ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de opendeurdag van haar zaak kan je het op sportief vlak opnemen tegen de burgemeesters van Ieper en Poperinge.
The post Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge appeared first on KW.be.

Lees meer »