Ouders die 9 km/u te snel reden op weg naar stervende zoon krijgen enkel “korting” op boete

Een Nederlands koppel kreeg een boete omdat ze negen kilometer per uur te hard reden terwijl ze onderweg waren naar hun stervende zoon in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Dat schrijft De Telegraaf. Ondanks het indienen van een bezwaar bij het Openbaar Ministerie en de uitleg van de uitzonderlijke omstandigheden, werd de boete slechts gehalveerd. 

Meer krantenkoppen in België

Een bokser, twee politica’s en de broer van Erik Van Looy: dit zijn alle 34 deelnemers van ‘De slimste mens ter wereld’

De equipe van Erik Van Looy (62) is compleet. Vanaf maandag 14 oktober starten opnieuw 34 deelnemers een kennisstrijd om de felbegeerde oorkonde van ‘De slimste mens ter wereld’. Verrassingen als Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verbruggen en Milow gaf Van Looy eerder vrij, nu komen daar onder meer twee politica’s, een zangeres en een wel érg goede bekende van de

Lees meer »

Oud-leerlingen gemeenteschool komen samen voor reünie

De oudervereniging van VBS Oogappel in Lo organiseerde op zondag 22 september een zomerbarbecue. Naar aanleiding daarvan werden de leerlingen van de vroegere gemeenteschool die in 1997, 1998 en 1999 afstudeerden uitgenodigd voor een reünie. In de voormiddag kwamen ze samen met enkele van hun oud-leerkrachten en kregen ze een rondleiding op de school. Daarna
The post Oud-leerlingen gemeenteschool

Lees meer »

Code rood in Mexico en massale evacuatie in Florida door Milton: iedereen vlucht voor een van krachtigste orkanen ooit

Twee weken na de verwoestende passage van zware orkaan Helene moet Florida zich opnieuw voorbereiden op de komst van een nieuwe zware orkaan: Milton. De orkaan zal volgens de weermodellen dwars over de staat heen gaan. Milton is in 24 uur uitgegroeid van een tropische storm tot een categorie 5 orkaan, de hoogste categorie. Opnieuw voorspelt men levensbedreigende stormvloeden en

Lees meer »

Scoort Heymans ook op het veld van Dender?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

OPROEP. Was jouw bevalling pure horror?

Annelien Coorevits getuigt in haar podcast over haar ‘horror bevalling’ met een spoedkeizersnede. Wat vaak omschreven wordt als de mooiste dag van je leven, blijkt voor veel vrouwen toch vooral ingrijpend. Het Nieuwsblad is op zoek naar lezeressen die willen getuigen over hun moeilijke tijd in de verloskamer.

Lees meer »

Wilden ze waarschuwen, of waren ze betrokken? Deze sterren spraken zich uit over Diddy en zijn feestjes

Had het geheim van rapper Sean ‘Diddy’ Combs (54) al veel eerder kunnen worden ontrafeld? Verschillende beroemdheden, waaronder Ashton Kutcher, 50 Cent en Ellen DeGeneres, spraken zich in de loop der jaren al uit over zijn beruchte ‘feestjes’. Hun uitspraken werden toen nauwelijks opgemerkt, maar in het licht van het recente misbruikschandaal krijgen ze nu een heel andere lading.

Lees meer »

Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’”

Deze namiddag had het afscheid plaats van overleden Club Bruggesupporter Janis De Zitter. Honderden supporters van Club Brugge zorgden voor een blauw-zwarte erehaag. Janis kreeg een hartverwarmend en respectvol eerbetoon, gedragen door een warm applaus.
The post Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers deelt foto met cameraman Stijn: “Nog steeds gaan berichten rond waarin wordt beweerd dat we spionnen zijn”

VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld waarop hij te zien is samen met cameraman Stijn De Smet. “Na de honderden lieve berichtjes en bezorgde vragen een groet vanuit Beiroet”, schrijft hij in een verklaring. De twee journalisten werden in de nacht van woensdag op donderdag aangevallen door een woedende menigte. “Ook nu nog gaan berichten rond waarin wordt

Lees meer »