Opnieuw steekpartij in Turnhout: slachtoffer raakt ernstig gewond, 2 broers opgepakt 

In Turnhout is gisteren een 44-jarige man ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in de Rubensstraat. Het slachtoffer verkeerde even in levensgevaar, maar dat is intussen geweken. 2 verdachten zijn opgepakt. Het gaat om 2 broers van 31 en 36 jaar. 

Meer krantenkoppen in België

Raadkamer buigt zich vandaag over fraudezaak rond voormalig Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi: waarover gaat die zaak ook alweer?

De raadkamer in Antwerpen hoort vandaag de conclusies in de zaak rond voormalig parlementslid en ex-Open VLD’er Sihame El Kaouakibi en haar vzw Let’s Go Urban. Daarna zal ze beslissen of er een proces over de zaak komt. De zaak moest al verschillende keren door de raadkamer behandeld worden, maar werd telkens uitgesteld omdat er bijkomend onderzoek gevraagd werd. Waarover

Lees meer »

Op de Mercator met Pascal Kerkhove, die beklijvend boek schreef: “Mensen met dementie verdienen liefde”

Pascal Kerkhove (63), voormalig redactiedirecteur van deze krant, werd begin dit jaar Oostendenaar. En dat bevalt hem uitstekend. “Het is de eerste keer dat mijn woonplaats me echt content maakt. Een gevoel dat ik daarvoor niet kende”, vertelt Pascal, die in zijn eerste maanden aan zee ook de roman Dag ma, blijf je nog even? schreef, tegelijk een ode aan

Lees meer »

Hendrik en Iris vieren gouden bruiloft

Hendrik Rivière (73) en Iris Dupont (70) zagen op zaterdag 28 september 50 jaar huwelijksgeluk bekroond met een plechtige ontvangst op het stadhuis.
The post Hendrik en Iris vieren gouden bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “3 miljoen euro, daar wilden we geen ruzie over”: Rosa (88), Freddy (71) en Zoë (85) onthullen hoeveel nalatenschap ze deelden en hoe

Strengere schenkingsregels in Vlaanderen; misschien tijd voor actie? Van 2.500 euro voor de kleinkinderen tot een patrimonium van 3 miljoen euro eerlijk verdelen: Rosa (88) uit Herselt en Freddy (71) en Zoë (85) uit Diksmuide onthullen hoe ze hun nalatenschap regelden en delen waardevolle tips. “Ik heb 6.000 euro bespaard door nu al een schenking te doen.”

Lees meer »

Personal coach Pieter-Jan (38) opent GET FIT WITH PJ, enkele dagen na de 170 kilometer Tour d’Extravaganza

Pieter-Jan Naessens (38) opent zaterdag 5 oktober zijn gloednieuwe personal training studio ‘GET FIT WITH PJ’ aan de Rijmsnoerstraat in Bissegem. “Ik wil mensen helpen een betere versie te worden van zichzelf.” Dat doet hij trouwens een week na zijn spectaculaire deelname aan Tour d’Extravaganza 2024: meer dan 170 kilometer lopen door de Schotse natuur.
The post Personal coach

Lees meer »