LIVE STVV-AA GENT. Wie wint de afsluiter van de speeldag op Stayen? Meteen twee goeie kansen voor beide teams

Onder Felice Mazzu verloor STVV nog niet. Brengt AA Gent, dat donderdag een verdienstelijke partij speelde tegen Chelsea, daar verandering in? 

Meer krantenkoppen in België

Deloitte België plant 900 aanwervingen

Deloitte België wil in zijn boekjaar 2024-2025, dat op 31 mei afloopt, zo’n 900 nieuwe mensen aanwerven. Deels gaat het om de vervanging van vertrekkers, deels om een uitbreiding van het personeelsbestand, zegt het audit- en consultancybedrijf bij de voorstelling van zijn jaarresultaten.

Lees meer »

Acteur en scenarist Brik Van Dyck (52) overleden: “Altijd vol lof over West-Vlaanderen”

Grote verslagenheid binnen de Vlaamse showbizz, want deze ochtend werd bekend dat acteur en scenarist Brik Van Dyck op amper 52-jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloren heeft. Van Dyck was bekend van vele rollen in onder meer ‘Familie’ en ‘Fair Trade’, maar was ook mede-eigenaar van de Sven De Ridder Company, genoemd naar zijn boezemvriend.
The post Acteur

Lees meer »

André en Jeanine zijn 65 jaar getrouwd

André D’Haene (89) en Jeanine Provost (90) vierden hun briljanten huwelijksjubileum. Jeanine, geboren in Nieuwpoort op 24 september 1934, en André, geboren in Ieper op 18 september 1935, ontmoetten elkaar in Sint-Idesbald. 65 jaar geleden, op 19 september 1959, gaven ze elkaar het jawoord in Nieuwpoort. Samen bouwden zij een leven op vol mooie herinneringen:
The post André en

Lees meer »

“We helpen iedereen aan betaalbare bril”: Oxfam Brugge werkt samen met Den Brillenman uniek initiatief uit

Oxfam Tweedehands Brugge biedt voortaan in samenwerking met Den Brillenman betaalbare tweedehandsbrillen aan. Oxfamklanten kunnen vanaf 60 euro een bril met aangepaste glazen uitkiezen. “Met mijn vzw Eyes for the World wil ik wereldwijd kansarme mensen aan een betaalbare bril helpen”, zegt ‘Brillenman’ Koen Van Pottelbergh.
The post “We helpen iedereen aan betaalbare bril”: Oxfam Brugge werkt samen met

Lees meer »

Financiële problemen bij Deinze: hoofdaandeelhouder draait geldkraan dicht, CEO stapt op en spelers moeten auto’s inleveren

Tweedeklasser KMSK Deinze zit in financiële moeilijkheden. Hoofdaandeelhouder ACA Football Partners (ACAFP) heeft namelijk besloten de geldkraan volledig dicht te draaien, zo bevestigt de Oost-Vlaamse club maandag via een persbericht. CEO Akihisa Iizuka heeft ook besloten om af te treden uit zijn functie, maar blijft volgens de tweedeklasser echter betrokken bij de club in de rol van “consultant en woordvoerder,

Lees meer »

Diependaele verdedigt bij VTM NIEUWS duurdere poetshulpen: “Elke Vlaming weet dat net zij betere ondersteuning verdienen”

Wie gebruik wil maken van een poetshulp zal voortaan iets dieper in de buidel moeten tasten. Bij VTM NIEUWS verdedigde de kersverse Vlaamse minister-president Matthias Diependaele (N-VA) die beslissing. “Het is nooit leuk als iets duurder wordt, maar elke Vlaming is ervan overtuigd dat net die poetshulpen het verdienen om beter ondersteund te worden. Als we van in het begin

Lees meer »

Tegen alles wat woke is: wie is ‘postergirl’ Els van Doesburg, de gedoodverfde opvolgster van burgemeester Bart De Wever?

‘De Wever Van Doesburg 24’ prijkt op een witte sweater die ze op tv draagt. “Heel mijn team heeft er één, maar ik denk dat Bart die vooral in zijn vrije tijd aantrekt.” Els van Doesburg (35) is De Wevers ‘running mate’. Ze kan met haar Hollandse roots burgemeester van Antwerpen worden. En dat zal een conservatieve en vlotgebekte zijn

Lees meer »

KFC Poperinge (2B) heeft nog steeds een perfect rapport: “Na het komende vierluik zijn we een stuk wijzer”

De sfeer is weer opperbest bij KFC Poperinge. Met 15 op 15 staan ze zes punten voor op de tweede. Toch blijven ze voorzichtig met het uitspreken van ambities. De komende weken volgen enkele serieuze testen, met zaterdag de trip naar VK Langemark-Poelkapelle.
The post KFC Poperinge (2B) heeft nog steeds een perfect rapport: “Na het komende vierluik zijn

Lees meer »

Nu woonwagenterrein in Sint-Truiden wordt vernieuwd: hoe is het gesteld met woonwagenterreinen in Limburg?

Vorig jaar is beslist dat gemeenten geen subsidies meer ontvangen van de Vlaamse overheid voor de bouw en het onderhoud van woonwagenterreinen. De stad Sint-Truiden maakt nu als een van de laatste gemeenten gebruik van subsidies om het woonwagenterrein te onderhouden. Sociale organisatie SAAMO pleit voor een herinvoering van de subsidies en ook voor een wettelijk kader om woonwagens ook

Lees meer »