LIVE FRANKFURT-BAYERN (17u30). Na de eerste nederlaag: wint Kompany wel van Frankfurt?

Vincent Kompany slikte met Bayern deze week zijn eerste nederlaag. Wint hij wel van Eintracht Frankfurt in de Bundesliga? 

Meer krantenkoppen in België

Schutter vraagt vrijspraak voor zwaar verkeersongeval met voetganger maar krijgt zwaar tegenwind: “Een mensenleven is blijkbaar niets waard”

De 28-jarige man uit Otegem (Zwevegem) die het voorbije weekend verschillende keren vuurde op drie mannen, was eind 2021 ook betrokken bij een verkeersongeval waarbij een 35-jarige voetganger levensgevaarlijk gewond raakte. Zijn proces voor de politierechter in beroep maakte vandaag duidelijk dat Pol B. al 23 veroordelingen opliep en de schietpartij kaderde in een ripdeal in het drugsmilieu. “Een topgangster

Lees meer »

KIJK. Bemanning tanker Rode Zee schiet op explosieve drone voor inslag

Unieke beelden: een olietanker op de Rode Zee werd eerder deze week aangevallen door de Houthirebellen in Jemen. Op online circulerend videomateriaal is te zien hoe de bemanning van het schip probeert een varende drone beladen met explosieven te stoppen. Ze slaagden daar niet in, waardoor het bootje met geweld op de tanker insloeg, zo meldt The Daily Mail.

Lees meer »

Valentin Petillon rijdt beresterk wegseizoen

Valentin Petillon rijgt dit jaar de overwinningen en dichte ereplaatsen aaneen. De tweedejaarsnieuweling van Wanty Cycling Team ziet zijn sterke prestaties beloond met een mooie transfer naar het jongerenteam van Soudal Quick Step.
The post Valentin Petillon rijdt beresterk wegseizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe aanval op Iraanse kerninstallaties Rusland in conflict dreigt te sleuren: “Moskou staat bij Teheran in het krijt”

Israël zal de Iraanse raketaanval van dinsdagavond wreken. Dan komen de Iraanse nucleaire installaties in het vizier, maar daarbij moet Tel Aviv opletten voor een ‘nieuwe’ speler in het conflict: Rusland. Expert krijgskunde Roger Housen: “Dat Poetin de nodige hand- en spandiensten zal verlenen aan Iran, is buitengewoon verontrustend.”

Lees meer »

Verzorgers internetsensatie bever Nibi vechten bevel tot vrijlating aan: “Haar hier laten is haar leven redden”

Nibi, een twee jaar oude bever die uitgroeide tot internetsensatie, is in een rechtszaak verzeild geraakt nadat haar verzorgers het bevel kregen haar terug vrij te laten in het wild. Het dier is te zeer gehecht geraakt aan mensen wat een vrijlating erg moeilijk maakt. Haar verzorgers vechten het bevel nu aan en krijgen daarbij de steun van duizenden fans.

Lees meer »

KIJK. Vrachtschepen botsen op elkaar op de Bosporus bij Istanboel

In Istanboel zijn donderdag twee vrachtschepen met elkaar in aanvaring gekomen. De oorzaak van de botsing zou liggen aan een defect van de apparatuur, hoogstwaarschijnlijk een roerblokkering. Daarbij raakte het grote schip een lokale passagiersboot die aan de kust lag. Het gaat om een schip van 80 meter en een vaartuig van maar liefst 180 meter. Met behulp van een

Lees meer »

Domper voor Anderlecht: zieke Dendoncker niet mee naar Spanje voor Europees duel tegen Sociedad

Voor zijn tweede Europese opdracht trekt Anderlecht naar Spanje. In San Sebastian neemt paars-wit het donderdag om 18u45 op tegen Real Sociedad. Voor die trip kan het weer rekenen op Ludwig Augustinsson, die hersteld is van zijn hersenschudding, maar moet het wel Leander Dendoncker missen. Hij is ziek. Kan Anderlecht, na de zege op de openingsspeeldag, opnieuw punten pakken?

Lees meer »

“Het duistere familiegeheim van Lyn en haar broer Tim komt weldra boven”: ‘Thuis’ belooft enkele verrassende twists

Een groepverkrachting, een dode en zelfs een kind dat uit de doden is opgestaan: de eerste maand van het 30ste seizoen van ‘Thuis’ was best pittig. Gelukkig zorgden enkele nieuwe gezichten, prille liefdes en eerste kussen voor wat aangenaam tegengewicht bij al die emotionele ellende. Maar hoe gaat het seizoen nu verder? ‘Thuis’-woordvoerder Ira Stevaert ligt alvast een tip van

Lees meer »

Trumps running mate JD Vance zet een hoffelijk debat het best naar zijn hand, Tim Walz eindigt sterker dan hij begint

Het debat tussen de 2 Amerikaanse vicepresidentskandidaten verliep beleefder dan verwacht. Democraat Tim Walz begon nerveus en schichtig, maar won gaandeweg aan overtuigingskracht. De Republikein JD Vance toonde zich van meet af aan zelfzeker. Hij nam bij momenten ook opmerkelijk gematigde standpunten in zonder daarom Trumps radicalere ideeën af te vallen. De slotsom is vermoedelijk dat Vance meer punten scoorde

Lees meer »

Ex-boekhoudster Vives Hogeschool krijgt geen straf nadat ze vier jaar lang facturen vervalste: “Ze was blij dat alles aan het licht kwam”

Een 40-jarige ex-boekhoudster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft de gunst van de opschorting gekregen na jarenlange huisdiefstal. De vrouw vervalste facturen en maakte de school zo 93.618 euro lichter. Daarmee deed ze thuis allerhande inkopen. De vrouw krijgt dus geen straf, maar moet voorwaarden naleven. “Ik zal alles netjes terugbetalen volgens een afbetalingsplan”, belooft de vrouw.
The

Lees meer »