LIVE ANDERLECHT-STANDARD. Paars-wit gaat met dubbele voorsprong rusten, doelman Epolo niet vrijuit bij tegengoals

Met Anderlecht en Standard kijken twee aartsrivalen elkaar in de ogen. Kan paars-wit, dat afgelopen donderdag verrassend de maat nam van Real Sociedad, de Clasico naar zijn hand zetten? 

Meer krantenkoppen in België

Golfkarretje van wijnboer Joris gestolen, net nadat het viraal is gegaan op sociale media: “Hopelijk gaat het om een joyride”

Het golfkarretje van wijndomein den Eeckhout in Houwaart is gestolen. Eigenaar Joris Eeckhout vond ’s avonds slipsporen op zijn domein, waarna hij ook de diefstal ontdekte. De wijnboer hoopt dat het om een kwajongenstreek gaat en het karretje snel weer opduikt. Toeval of niet, een video van het golfkarretje ging onlangs viraal op sociale media.

Lees meer »

Hubert geeft aan trainer Anderlecht te willen blijven: “Ik heb wel het gevoel dat deze job iets voor mij is”

Spannend werd de klassieker tussen Anderlecht-Standard nooit. Een duidelijke 3-0-zege voor paars-wit. En zo scoort David Hubert alweer punten. “Het is niet aan mij om een beslissing te nemen. Maar de band tussen spelers en coach is zeker aanwezig”, zegt Colin Coosemans. Ook Hubert zelf geeft aan zeker en vast niet rouwig te zijn om het definitief over te nemen.

Lees meer »

Michiel de Meyer te zien als Shrek in ‘Shrek de Musical’: “Het is een uitdagende rol door het kostuum én het masker”

Dit theaterseizoen wordt het iconische verhaal van de oger Shrek opnieuw tot leven gebracht op de planken. Shrek de Musical, geproduceerd door Van Hoorne Studios, is na een succesvolle tourstart onderweg door Nederland en zal in juni 2025 ook te zien zijn in België, met voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent. Van Hoorne Studios kondigt nu aan dat musicalacteur Michiel

Lees meer »

Zorgboerderij De Stege zorgt voor extra ondersteuning: Heel wat activiteiten naar aanleiding van de tiendaagse Geestelijke Gezondheidszorg

De tiendaagse van de Geestelijke Gezondheidzorg, die nog loopt donderdag 10 oktober, gaat niet onopgemerkt voorbij in zorgboerderij De Stege in Desselgem. “Heel wat jongeren hebben nood aan extra ondersteuning”, stelt Nathalie Sinnesael, “en dat willen we aan een ruimer publiek duidelijk maken via allerlei activiteiten”.
The post Zorgboerderij De Stege zorgt voor extra ondersteuning: Heel wat activiteiten naar

Lees meer »

Nieuw koningspaar bij De Molenpikkers

De leden van vogelpikclub De Molenpikkers streden om de titel van koning en koningin. Bij de heren was Jordy Barbier de beste, bij de dames sleepte Sofie Trooster de titel van koningin in de wacht. Ook de kampioenen van het voorbije seizoen werden gehuldigd. Die eer was weggelegd voor opnieuw Jordy Barbier en Anja Callens.
The post Nieuw koningspaar

Lees meer »

Farmareus Pfizer schrapt 255 jobs in Puurs

Farmabedrijf Pfizer gaat 255 jobs schrappen in hun vestiging in Puurs-Sint-Amands. Dat maakte het bedrijf bekend op een bijzondere ondernemingsraad dinsdagmiddag, zo schrijft De Tijd. Er zouden geen ontslagen vallen, maar werknemers die vertrekken of met pensioen gaan, zullen niet vervangen worden en tijdelijke contracten zullen niet verlengd worden.

Lees meer »

Na plotse exit bij ‘Thuis’ spreekt Lut Hannes voor het eerst: “De kostbare tijd die me nog rest, wil ik goed benutten”

Precies een jaar geleden nam Lut Hannes (70) in alle stilte afscheid van haar rol als Angèle in ‘Thuis’, na liefst 25 jaar. De actrice gooide haar leven volledig om en kocht een mobilhome om door Europa te reizen. Hoewel ze ook wil blijven acteren – zoals nu haar nieuwe rol als toiletdame in ‘Iedereen beroemd’ bewijst – legt ze

Lees meer »