Hij begon als achtergronddanser van Madonna en werd haar manager, steun en toeverlaat: Queen of Pop verliest tien dagen na stiefmoeder nu ook haar jongere broer aan kanker

Madonna (66) verliest in korte tijd opnieuw een familielid. Nadat haar stiefmoeder Joan Ciccone op 24 september is bezweken aan kanker, is vrijdag ook de 63-jarige broer van de zangeres overleden aan de gevolgen van de ziekte. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat een manager het overlijden van Christopher Ciccone heeft bevestigd.

 

Meer krantenkoppen in België

Laura Lynn staat tijdens ‘Wild Wild West’ op Het Schlagerfestival in Hasselt: “Country en linedance leunen aan bij het schlagergenre”

Op 29 en 30 maart 2025, én ook op 5 april 2025 kan je terecht op ‘Wild Wild West’ op Het Schlagerfestival in Hasselt. Eén van de Vlaamse artieste die ook present zal zijn én de enige West-Vlaamse op het podium is Laura Lynn uit Ardooie. Ook Willy Sommers, Laura Lynn, De Romeo’s, Yves Segers, Bram & Lennert, Jo Vally

Lees meer »

Oekraïne claimt Russische mijnenveger op Oostzee te hebben uitgeschakeld – “Russische troepen gebruikten hypersonische ‘Kinjal’-raketten bij aanval op Kiev”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky gaat in een overleg met bondgenoten toelichten hoe hij denkt de oorlog met Rusland te winnen. De inhoud van zijn “overwinningsplan” is nog niet openbaar gemaakt. Zelensky heeft het plan al wel besproken met de Amerikaanse president Joe Biden en de NAVO. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

DE INSIDER. Onze vrouw in de VS ging net als 2 miljoen Amerikanen stemmen ronselen: “Bij die ene vrouw voelde ik dat ik moest blijven luisteren”

Met ongeveer twee miljoen zijn ze, de vrijwilligers die in de VS worden ingeschakeld om stemmen te ronselen. Deur aan deur, of via het zogenoemde phone banking: vanuit een call center de kiezers proberen overtuigen. Onze vrouw ging undercover en deed mee: “Sommigen werden uitgescholden. Ook bij mij werd de telefoon vaak toegesmeten. Maar bij die ene vrouw niet.”

Lees meer »

Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag

Chiro Pimpernel blikt tevreden terug op een geslaagde startdag. Op zondag 22 september trapte de jeugdbeweging het werkjaar af met zoals gebruikelijk de bekendmaking van de leidersverdeling. In totaal waren er 164 leden op de afspraak. Zij krijgen leiding van 28 gemotiveerde jongens en meisjes. (gf)
The post Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Een goeie woning vinden, dat is ook in het bos niet eenvoudig…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeder Kortrijkse bestaat 140 jaar: “De oudste en nog steeds actieve club in Leuven”

In 1884 werd Moeder Kortrijkse opgericht door Robrecht Doutreligne en Ernest Reynaert. De studentenclub telt zo’n 350 – volgens traditie mannelijke – (oud-)leden. “Dankzij de oud-ledenwerking blijven we vrienden voor het leven”, vertelt Stefaan Verhamme, erevoorzitter van het erecomité.
The post Moeder Kortrijkse bestaat 140 jaar: “De oudste en nog steeds actieve club in Leuven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minstens 21 doden bij Israëlische luchtaanval op moskee in Gazastrook

Bij een Israëlische aanval op een moskee in de Gazastrook zijn zondag minstens 21 doden gevallen. Dat meldt de civiele bescherming in de Gazastrook zondag. Er zouden ook tientallen gewonden zijn. Het Israëlische leger bevestigde dat het een luchtaanval had uitgevoerd op een moskee, die zou dienstdoen als commandocentrum van Hamas.

Lees meer »

‘Verbinden op school’ is initiatief van Beweging.net: 36 actiepunten tegen pesten

Pesten is van alle tijden, weet ook de Wevelgemse afdeling van Beweging.net. Uit gesprekken met ondersteuners leerden de leden dat ‘verbinding’ het centrale punt is. Ze werkten daarop 36 actiepunten uit waar in een schoolse context rond verbinding gewerkt kan worden.
The post ‘Verbinden op school’ is initiatief van Beweging.net: 36 actiepunten tegen pesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vliegerboom krijgt zilveren medaille ‘Verkeer op School’: Praktijkgerichte aanpak verkeerslessen bekroond

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloont de Veurnse vrije basisscholen De Droomvlieger en Vliegerboom met een zilveren ‘Verkeer op School’-medaille om hun inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.
The post Vliegerboom krijgt zilveren medaille ‘Verkeer op School’: Praktijkgerichte aanpak verkeerslessen bekroond appeared first on KW.be.

Lees meer »