Candice uit ‘Blind getrouwd’ ondervindt gevolgen van hormoonbehandeling: “Zomaar aan het huilen bij de tv”

Candice Martens (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, deelt op haar sociale media openhartig hoe haar hormoonbehandeling verloopt. Ze ondergaat die om haar eicellen te laten invriezen, zodat ze de optie om kinderen te krijgen open kan houden. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WK GRAVEL. Organisatie past gevaarlijke strook aan na commentaar Kopecky: “Zorgen voor maximale veiligheid”

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gaan enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Veel wissels, zelfs coalitiewissel in Blankenberge

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 27 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Blankenberge, zetelen er vandaag nog 18 in de gemeenteraad.
The post Veel wissels, zelfs coalitiewissel in

Lees meer »

Ecolo-burgemeester wil nachtelijke politiepatrouilles inzetten “om egels te beschermen tegen robotgrasmaaiers”

Olivier Saint-Amand, de Ecolo-burgemeester van Edingen, heeft voorgesteld om nachtelijke politiepatrouilles in te zetten om egels te beschermen tegen de gevaren van elektrische grasmaaiers. Het idee is om ervoor te zorgen dat deze dieren, die vaak ‘s nachts actief zijn, niet onbedoeld het slachtoffer worden van “maaiwerkzaamheden in de vroege ochtend of late avond”.

Lees meer »

Walz en Vance houden civiel debat zonder knock-out

Anders dan in het debat tussen de presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris, hielden hun running mates J.D. Vance en Tim Walz af en toe een ernstige beleidsdiscussie. Daarin was de geroutineerde Republikein duidelijk meer op zijn gemak dan zijn Democratische tegenstrever. “Ik kan soms een oen zijn.”

Lees meer »

Kan Jo Brouns als minister van Milieu én Landbouw de tegenstellingen overstijgen? “Ik sta open voor Natuurpunt-mensen op mijn kabinet”

De nieuwe Vlaamse minister van Landbouw en Omgeving Jo Brouns (CD&V) verzoent 2 portefeuilles die in de vorige regering nog water en vuur waren. Zelf wil hij de natuurorganisaties en de boeren eindelijk weer samen rond de tafel krijgen. Die zijn voorlopig vooral kritisch. Maar Brouns laat zich niet van de wijs brengen: "Ik zal me omringen met mensen die

Lees meer »

“Ze blijft ons verrassen”: trotse ouders op de eerste rij bij eedaflegging van kersverse minister Melissa Depraetere

Melissa Depraetere heeft in het Vlaams parlement de eed afgelegd als minister. Haar ouders beleefden dat bijzondere moment vanop de – figuurlijke – eerste rij. “Ongelooflijk dat we dit nog mogen meemaken”, aldus haar vader Patrick.
The post “Ze blijft ons verrassen”: trotse ouders op de eerste rij bij eedaflegging van kersverse minister Melissa Depraetere appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSV Rumbeke en vzw Rista realiseren samen het project ‘Sporten op Water’: “Onder nieuwe padelvelden ligt waterbuffer van 680.000 liter”

Op het sportpark in Rumbeke werd vrijdagavond het project ‘Sporten op Water’ officieel geopend. Voetbalclub KSV Rumbeke en vzw Rista sloegen de handen in elkaar om op de site een nieuw kunstgrasveld voor de voetbalclub en een padelhal voor tennis-en padelclub Rumbeke te realiseren.
The post KSV Rumbeke en vzw Rista realiseren samen het project ‘Sporten op Water’: “Onder

Lees meer »

Twee bestelwagen en woning vatten vuur na ontploffing, volgens buren door molotovcocktail: buurtbewoner naar ziekenhuis

In de Maria-Hendrikastraat in de Brusselse gemeente Elsene zijn zondagochtend twee bestelwagens uitgebrand. Ook een woning liep schade op. Een buurtbewoner moest met rookintoxicatie afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Volgens de buren werd een molotovcocktail gebruikt en is het al het vierde incident op korte tijd. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Herstel jaagpad Stavele-Beveren-Roesbrugge gestart, maar protest stadsbestuur Poperinge betekent wellicht vertraging

De vernieuwing van het veelbesproken jaagpad tussen Roesbrugge en Stavele is gestart. Elf bruggetjes worden vervangen en het pad zelf wordt heraangelegd. Er speelt wel nog 1 belangrijk obstakel: Poperinge tekende bij de raad voor vergunningsbetwisting beroep aan en tot zolang die zaak niet is uitgeklaard, wil de aannemer enkel de bruggetjes vernieuwen.
The post Herstel jaagpad Stavele-Beveren-Roesbrugge gestart,

Lees meer »

Marijn Devalck treurt om Piet (60) na dodelijk motorongeval in Namibië: “We noemden elkaar ‘buurman’, maar we hadden echt een goede band”

Piet Lievens (60) uit Zegelsem (Brakel) is bij een avontuurlijke motorwedstrijd in het Afrikaanse Namibië om het leven gekomen na een val. Zijn overlijden gaat als een schok door de wereld van de motorliefhebbers. Ook zijn buurman en ‘F.C. De Kampioenen’-acteur Marijn Devalck vertelt over zijn speciale band met Piet. “Hij was een autoriteit. Niet alleen motorrijden, maar ook het

Lees meer »