Trossard op de bank bij ‘The Gunners’

Na de geweldige prestatie tegen PSG nemen Arsenal en Leandro Trossard het in eigen land op tegen Southampton. Houden ze de drie punten thuis? 

Meer krantenkoppen in België

Ana Maria opent banketbakkerij: “Het is een flink stuk uit de hand gelopen”

Zoetekauwen en lekkerbekken hebben in de Rijselstraat in Menen een nieuwe trekpleister gevonden. Daar opende Ana Maria Airinei de deuren van haar gelijknamige banketbakkerij. Van eenvoudige gebakjes tot stijlvolle taarten? Het rolt er allemaal uit haar keuken. “Het begon tijdens de coronacrisis als een passie, en het is een flink stuk uit de hand gelopen.”
The post Ana Maria

Lees meer »

Hij vierde de titel 30 uur lang en stond deze zomer op de radar van Club: wie is Mika Biereth, dé man om in de gaten te houden bij Sturm Graz?

Mikel Arteta vond hem ‘een ongelooflijke afwerker’, Club Brugge zag er in het voorjaar even zijn nieuwe nummer 9 in. Vandaag is Mika Biereth (21) evenwel hét wapen van Sturm Graz. Kennismaking met de man die zichzelf omschrijft als een kruising tussen Kane en Haaland. En waarom hij dan uiteindelijk niet bij blauw-zwart speelt?

Lees meer »

Russische vlaggen wapperen in Voehledar: Russische troepen lijken Oost-Oekraïense stad volledig te hebben veroverd

Sinds de Russische invasie tweeënhalf jaar geleden is Voehledar altijd in Oekraïense handen gebleven. Maar nu lijkt het erop dat Russische troepen de strategisch gelegen mijnstad in de Donbas hebben veroverd. “De vijand is nu in het centrum van de stad”, vertelde de regionale gouverneur van Donetsk, Vadym Filashkin, dinsdag aan een lokale omroep. Op foto’s die gepubliceerd zijn op

Lees meer »

“Door geweld kan ik mijn zwaar zieke moeder in Libanon niet bezoeken”: Imad (47) uit Brugge getuigt over moeilijke situatie in zijn moederland

Door de zware luchtaanvallen en nu ook het grondoffensief door Israël in Libanon, om er de Hezbollah-militie te bestijden, krijgen ook de gewone burgers in het land het zwaar te verduren. Dat weet Imad Maarouf (47), die in Brugge een Libanees restaurant runt, maar al te goed. “Ik zou mijn zwaar zieke moeder in het ziekenhuis daar willen bezoeken, maar

Lees meer »

Productontwerpbureau Pilipili breidt management én aanbod uit: “Een goed product alleen redt het vaak niet”

Mathias Deswarte (35) en Lukas Costeur (38) kopen zich in bij Pilipili en zijn respectievelijk de nieuwe brand expert en creative director. Daarmee breidt het product design agency zijn expertise uit. “Naast product design bel je Pilipili voor alles van engineering tot marketing, tot de unboxing toe.”
The post Productontwerpbureau Pilipili breidt management én aanbod uit: “Een goed product

Lees meer »

Aantal verkeersdoden daalt met meer dan 10 procent, grootste daling op autosnelweg door “toenemende filedruk”

Het aantal verkeerdoden in ons land is in de eerste 6 maanden van dit jaar gedaald met 12 procent, tegenover het aantal doden tijdens diezelfde periode in 2023. Dat blijkt uit de verkeersveiligheidsbarometer van verkeersinstituut Vias. In totaal vielen er 28 doden minder. Vooral op de autosnelweg zijn er minder dodelijke slachtoffers. Dat komt door de toenemende filedruk in Vlaanderen

Lees meer »

Chiro Nele en Chiro Tijl organiseren voor vierde keer zomerbar

Voor de start van het werkjaar sloegen Chiro Nele en Chiro Tijl de handen in elkaar voor de jaarlijkse zomerbar, een namiddag die begon onder een stralende zon en met een heleboel blije, rondhuppelende kindjes op de kindernamiddag.
The post Chiro Nele en Chiro Tijl organiseren voor vierde keer zomerbar appeared first on KW.be.

Lees meer »